Το τζιν που επιστρέφει από την δεκαετία των 90's και θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι!

Ακόμη κάθεσαι; Τρέξε να το αγοράσεις!

Το τζιν που επιστρέφει από την δεκαετία των 90's και θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι!

Αυτό το τζιν επιστρέφει από την δεκαετία των 90's και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι. Εσείς ακόμη να το ενσωματώσετε στην ντουλάπα σας;

Και εκεί που θεωρούσαμε πως τα έχουμε δει όλα αυτή τη σεζόν, και πως ειδικά στον τομέα των τζιν δεν θα υπάρξουν άλλες εκπλήξεις μέχρι το φθινόπωρο, μάθαμε για μια ακόμα τάση που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό και θα τη λατρέψεις κι εσύ.

Πρόκειται για τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια, γνωστά ως pinch-waist jeans, που έρχονται από τη δεκαετία των 90's για να ανανεώσουν το στιλ μας.

Το συγκεκριμένο trend αναμένεται να φορεθεί πολύ τόσο το καλοκαίρι όσο και τους επόμενους μήνες.

Πώς θα το υιοθετήσεις; Οι περισσότερες fashionistas το συνδυάζουν με crop tops και t-shirts, ενώ μπορείς να το φορέσεις και με κάποιο μπουστάκι ή ακόμα και με το ολόσωμο μαγιό σου.

Τα ψηλόμεσα τζιν αυτής της κατηγορίας φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αφαλό και σταματούν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Γνωστά brands σε όλο τον κόσμο προτιμούν αυτό το τζιν σε ξεβαμμένο μπλε, μια απόχρωση που μας αρέσει ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φόρεσε το τζιν σου με naked sandals ή mules για να πετύχεις τέλεια ολοκληρωμένο look.

tip: Η συγκεκριμένη γραμμή στα τζιν γίνεται φέτος τάση και στα καλοκαιρινά μας σορτς που είναι ψηλόμεσα και πιο καυτά από ποτέ!

τζιν

τζιν

τζιν

τζιν

τζιν

Ποια τάση από τα 90's επιστρέφει και κάνει χαμό; Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη στην πιο εκρηκτική εκδοχή του!

Επιστρέφουν από τα 90's και κάνουν ήδη χαμό στην αγορά! Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη με μια διαφορετική εκδοχή και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της!

Ποια τάση της μόδας επέστρεψε;

Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δεν έχουν φύγει από τη ντουλάπα μας αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία όλες καταλάβαμε την αξία της ψηλοκάβαλης γραμμής. Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια αναδεικνύουν περισσότερο τη γυναικεία σιλουέτα και «κόβουν» πόντους. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο σέξι δείχνουν τα χαμηλοκάβαλα σχέδια όταν συνδυάζονται σωστά και με κομψό τρόπο.

Ποια καλύτερη, από την Emily Ratajkowski, για να αποδείξει ότι τα χαμηλοκάβαλα-και μάλιστα στην πιο low-rise εκδοχή τους είναι σέξι. Η star δημιούργησε μια εμφάνιση-που λίγες θα τολμούσαν- φορώντας ένα cropped μπλουζάκι συνδυασμένο με ένα low-rise παντελόνι σε nude απόχρωση και φαρδιά γραμμή.

Δείτε την εμφάνισή της:

έμιλι