Αυτός είναι ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός του καλοκαιριού!

Αυτός είναι ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός του καλοκαιριού!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά υπάρχουν φορές που με τα παιδιά ψάχνουμε κάτι διαφορετικό, έναν προορισμό που θα μας φτιάξει τη μέρα και τη διάθεση μακριά από την τρέλα και το άγχος της πόλης!

Έτσι λοιπόν μόλις διάβασα για το Markopoulo Park κατάλαβα πως αυτόν τον προορισμό τον βρήκα. Πλέον οι Κυριακές μας αλλάζουν, αφού λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα ο Ιππόδρομος Αθηνών μάς συστήνεται ξανά, αυτή τη φορά ως ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας.

Μόλις 30' από το σπίτι μας είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε είδους event, δρομικά γεγονότα, συναυλίες, φεστιβάλ και αγώνες αυτοκινήτων, ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, μέσα στη φύση, μάς υποδέχονται κάθε Κυριακή απόγευμα με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει από συναρπαστικές ιπποδρομίες μέχρι fun δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Οι γιοί μου θα ξετρελαθούν με τα shows ιππασίας κι εννοείται πως θα μπουν πρώτα στη γραμμή για να κάνουν βόλτες με τα πόνι. Μπορούμε λίγο μετά να επισκεφτούμε τους στάβλους για να γνωρίσουμε σπάνια ζώα ή να απολαύσουμε shows με μαγικά που θα μας καθηλώσουν.

Και όταν κουραστούμε από όλα αυτά θα πάμε στο ανακαινισμένο εστιατόριο του 5ου ορόφου για να δοκιμάσουμε το νέο à la carte menu με τις σούπερ προνομιακές τιμές, αλλά και το πεντανόστιμο παιδικό γεύμα. Τέλος, αξίζει να σημειώσω πως η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς τον σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείτε.

Το επόμενο σαββακοκύριακο είναι μόλις λίγες μέρες μακριά...