Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγίου Πνεύματος: Χαμός με τα καταστήματα! Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά και σε ποιες όχι;

Τι ώρες θα λειτουργήσουν;

Αγίου Πνεύματος: Χαμός με τα καταστήματα! Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά και σε ποιες όχι;
FASHION NEWS 17.06.2019 07:37

Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά και σε ποιες όχι; Χαμός με τα καταστήματα την ημέρα του Αγίου Πνεύματος!

Μπορεί για κάποιους η ημέρα του Αγίου Πνεύματος να είναι αργία, ωστόσο, για άλλους είναι εργάσιμη. Κλειστά θα είναι σε ορισμένες περιοχές που έχουν ήδη ανακοινώσει αργία και για τα καταστήματα.

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, τα σούπερ μάρκετ θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων της χώρας.

Πού θα είναι κλειστά τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος
Υποχρεωτικά κλειστά θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, , σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 απόφαση, η οποία δεν έχει ανακληθεί. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση του καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώθηκε, ότι τα καταστήματα-μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).
Αργία είναι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και για την Αλεξανδρούπολη, και για την Βέροια. Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρει σε ανακοίνωση:
«Ολα τα καταστήματα της Βέροιας την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων-καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας».
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου προτείνει στα μέλη του, εμπόρους κι επιχειρηματίες να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019. Το ίδιο ισχύει και για την Κομοτηνή και για το Ναύπλιο.

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2019: Αντίστροφη μέτρηση! Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν!

Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για το 2019; Αντίστροφη μέτρηση!

Είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε...

Οι εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Αυγούστου. Ειδικότερα, η περίοδος των θερινών εκπτώσεων ορίζεται από τις 8 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι είναι επιβεβλημένη η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκπτώσεις 2019: Το φόρεμα από τα Zara που δεν θα βγάλεις από πάνω σου το καλοκαίρι!

Zara: Το λευκό τζιν παντελόνι των 20 ευρώ που θα φοράς όλο το καλοκαίρι!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr

Share