Αυτά είναι τα νέα σχέδια της REBECCA που θα λατρέψετε!

Αυτά είναι τα νέα σχέδια της REBECCA που θα λατρέψετε!

Ο αγαπημένος ιταλικός οίκος κοσμημάτων ερμηνεύει με τον πιο κομψό τρόπο τις κορυφαίες τάσεις στον χώρο του κοσμήματος για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 -2020.

Και αυτή τη σεζόν αναζητάς κοσμήματα που κλέβουν την παράσταση; Δεν έχεις παρά να δεις τη νέα συλλογή της REBECCA. Εδώ θα βρεις προτάσεις διαχρονικές, όπως τα λαμπερά κρύσταλλα σε λεπτεπίλεπτα δεσίματα από τη συλλογή DIANA, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.

ΣΥΛΛΟΓΗ DIANA

Όλα από ασήμι 925° κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όλες τις αποχρώσεις του χρυσού, ενώ μαζί με την επίσης ολοκαίνουρια σειρά DUBAI διατηρούνται στην κορυφή των fashion trends. Ρομαντικές πινελιές που μπορούν να γίνουν minimal με ένα απλό κολιέ από τη συλλογή DUBAI ή με τα υπέροχα δαχτυλίδια της σειράς φορεμένα όλα μαζί και βέβαια, αντίθετα με ό,τι έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, τα κοσμήματα μπορούν επιτέλους να έχουν και έντονα χρώματα. Και επειδή η μόδα επιστρέφει δυναμικά στα 70s και 90s, η υπερβολή με στυλ και έντονη θηλυκότητα είναι σούπερ τάση. Έτσι επιλέγουμε την εντυπωσιακή, απρόσμενα sexy και εξαιρετικά chic συλλογή SKYLINE που καθηλώνει με huge σκουλαρίκια, glam αλυσίδες και εντυπωσιακά δαχτυλίδια!

ΣΥΛΛΟΓΗ DUBAI

ΣΥΛΛΟΓΗ SKYLINE

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ REBECCA ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!

Τα κοσμήματα REBECCA θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ακολούθησέ τα και διαδικτυακά στο RebeccaGreece και στο Rebecca_Greece.

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: Ασουρματζιάν: τηλ. +30 2103251746, www.assourmadjian.gr