Πατρίτσια Κόρφα: Βάζει χρώμα στο χειμώνα με αυτή την κίτρινη σατέν φούστα!

Θα την αγαπήσεις!

Πατρίτσια Κόρφα: Βάζει χρώμα στο χειμώνα με αυτή την κίτρινη σατέν φούστα!

Η Πατρίσια Κόρφα έχει την απόλυτη πρόταση για το φετινό χειμώνα! Βάζει χρώμα με αυτή την υπέροχη κίτρινη σατέν φούστα!

Αυτό το σύνολο θα το λατρέψεις. Είναι ό,τι πιο in για φέτος και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Την Πατρίσια Κόρφα τη γνωρίσαμε από το αγαπημένο show «My Style Rocks» - το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας- και στο προφίλ της στο Instagram έχει ένα σωρό ιδέες για μοντέρνα outfits.

Είναι κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Τζόν Κόρφα και μας κέρδισε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας! Η Πατρίσια ζει στη Θεσσαλονίκη ενώ όσον αφορά στην υπέροχη κίτρινη φούστα της, μπορείς να τη βρεις κι εσύ στην εταιρεία PatriciaShop και κοστίζει 79 ευρώ.

«My Style Rocks»: Αυτό είναι το trailer του νέου κύκλου! (Βίντεο)

Αυτό είναι το trailer του νέου κύκλου του «My style rocks» που επιστρέφει στην συχνότητα του ΣΚΑΙ σε λίγους μήνες.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και όπως βλέπουμε είναι απολαυστικό, καθώς έχει αποσπάσματα από παλιά επεισόδια.

Τα ονόματα που θα κάτσουν στην κριτική επιτροπή είναι - έκπληξη. Ο ΣΚΑΪ θέλει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, αλλά θα δοκιμαστούν και κάποιες άλλες κυρίες που είναι στη λίστα.

Ποια είναι τα ονόματα που μπορεί να είναι στην παρουσίαση;

My Style Rocks: «Πόλεμος» για Αραβανή και Σπυροπούλου! Ποια θα το παρουσιάσει τελικά;

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει για την Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ποια θα τ παρουσιάσει το My Style Rocks τελικά;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε όλο το ρεπορτάζ στο Πρωινό για το My Style Rocks: «Τηλεφώνησα στην Αραβανή και μου τα είπε όλα… Την πήρανε μία φορά το καλοκαίρι από το κανάλι εκ τότε δεν την πλησιάσανε… Η Ευαγγελία μου είπε ότι αν της γίνει πρόταση θα το σκεφτεί και θέλει να δει ποια θα είναι η κριτική επιτροπή»!

My Style Rocks 3: Αυτό είναι το όνομα που επικρατεί για την παρουσίαση!

Στην συνέχεια τόνισε ότι: «Η πλευρά της τουρκικής παραγωγής πιέζει τον ΣΚΑΪ για να το παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά ο σταθμός δεν την θέλει…»!

Και υπογράμμισε για την κριτική επιτροπή θα γίνει μεγάλη οντισιόν και μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σίγουρος. Η οντισιόν για την κριτική επιτροπή θα γίνει έως το τέλος της εβδομάδας.

My Style Rocks 3: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή; Τα ονόματα που μένουν εκτός και τα νέα πρόσωπα! (Βίντεο)

Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή για το My Style Rocks 3; Δείτε τα ονόματα που μένουν εκτός του σόου και τα νέα πρόσωπα που τους αντικαθιστούν!

Ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ επιστρέφει με το νέο κύκλο επεισοδίων και το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, παρουσιάστρια του My Style Rocks 3, θα είναι και πάλι η Ευαγγελία Αραβανή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε και ποια είναι τα ονόματα που συζητάει ο ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή του πολυσυζητημένου ριάλιτι.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση του ΣΚΑΪ, είναι ότι αφού η πιο επιτυχημένη χρονιά του My Style Rocks, ήταν η πρώτη, θέλουν για κριτική επιτροπή τον Χάρη Χριστόπουλο, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS