Ειρήνη Καζαριάν: Επιλέγει τα πιο stylish ρολόγια!

Ειρήνη Καζαριάν: Επιλέγει τα πιο stylish ρολόγια!

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τη νίκη της Ειρήνης Καζαριάν στο «GNTM», με την ίδια να απολαμβάνει στο maximum την επιτυχία της και να γίνεται το πρόσωπο της νέας καμπάνιας των ρολογιών Le Dom.

Πανέμορφη και εντυπωσιακή, η Ειρήνη ποζάρει με αυτοπεποίθηση δοκιμάζοντας στον καρπό της τα νέα μοντέλα του αγαπημένου brand, με όλους τους συνεργάτες να μιλούν για μία άψογη επαγγελματία.

«Τα ρούχα που επέλεξα για τη φωτογράφιση της νέας καμπάνιας των ρολογιών Le Dom ήταν μονόχρωμα και δερμάτινα, ακολουθώντας πιστά το minimal concept που θέλαμε. Στόχος άλλωστε ήταν να κάνουμε focus στo κομψό και διαχρονικό design των Le Dom!», εξήγησε στο YOU o στυλίστας Βαγγέλης Ζάχος και πρόσθεσε: «Αν και η φωτογράφιση κράτησε ώρες, η Ειρήνη απέδειξε με την υπομονή και την επιμονή της πως δεν κέρδισε τυχαία στον πρώτο κύκλο του “Greece’s Next Top Model”».

Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αδυναμία στη νέα συλλογή Le Dom. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και με δερμάτινο λουράκι, όλα τα μοντέλα ξεχειλίζουν από κομψότητα! Το μακιγιάζ της για τη νέα καμπάνια επιμελήθηκε η Βίβιαν Κατσάρη και το χτένισμα ο Γιάννης Ζώζουλας.