Χρυσιάννα Ανδριοπούλου: Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα που μας προτείνει και θα λατρέψετε σίγουρα!

Κορίτσια τρέξτε!

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου: Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα που μας προτείνει και θα λατρέψετε σίγουρα!

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, μας δείχνει ποιο είναι το τέλειο φόρεμα της σεζόν και μας το προτείνει! Θα το λατρέψετε σίγουρα!

Είσαι και εσύ fashion lover και θες να είσαι πάντα ντυμένη με ότι πιο trendy υπάρχει κάθε σεζόν; Η διάσημη Instagrammer, σου έχει την απάντηση!

Κορίτσια προσοχή! Με αυτό το φόρεμα θα τους εντυπωσιάσετε όλους φέτος το χειμώνα! Έχει τρελάνει το Instagram!

Αυτή την περίοδο, που μια κάνει κρύο και μια ζέστη, πολλές από εμάς είναι η αλήθεια δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Για αυτό, όμως, είναι εδώ η fashion blogger, με το πιο τέλειο φόρεμα! Θα σας σώσει στο άψε - σβήσε! Το απόλυτο denim dress είναι η πιο εύκολη και σικάτη λύση σε όλα μας τα προβλήματα, όσον αφορά τον καιρό και το στυλ μας.

Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της μέρας, και να εντυπωσιάσεις τους πάντες γύρω σου, ακριβώς όπως κάνει και εκείνη! Αν θες μάλιστα να το απογειώσεις, κάντο σαν την Ανδριοπούλου και κράτησε τόσο το μακιγιάζ σου ελαφρύ, όσο και τα αξεσουάρ σου απλά, έως και ανύπαρκτα, ώστε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου!

Ακόμα περιμένεις; Δοκίμασέ το τώρα!

Αυτό είναι το φθινοπωρινό χρώμα που μας προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας!

Μεγάλοι οίκοι της μόδας μίλησαν και όρισαν το χρώμα καφέ, ως το απόλυτο φθινοπωρινό trend της σεζόν! Είναι chick και φοριέται όλες τις ώρες της μέρας!

Είναι πιο γλυκό από το μαύρο, πιο «άγριο» από το μπεζ και ο συνδυασμός του με άλλα κομμάτια και αξεσουάρ μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση: είναι το ζεστό καφέ, σε όλες τις αποχρώσεις του.

Βίκυ Καγιά - trends: Έβαλε στα πόδια της την μεγαλύτερη τάση! Τα παπούτσια με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες...

Απόχρωση της σοκολάτας γάλακτος, σκούρο της κουβερτούρας, με δαμασκηνί υποτόνους, ανοιχτό κεραμιδί και ταμπά -οι 50 αποχρώσεις του καφέ υπόσχονται να κάνουν κάθε outfit να ξεχωρίζει, ειδικά αν τις επιλέξετε σε φόρεμα.

χρωμα

Μοιάζει απλό, αλλά είναι ασυνήθιστο: αρκεί να σκεφτείτε πόσα καφέ φορέματα έχετε στη ντουλάπα σας; Ενδεχομένως κανένα.

Φέτος είναι η εποχή να το φορέσετε σαν cosy ή και sexy εφαρμοστό πλεκτό φόρεμα με ζώνη στη μέση ή με πλούσια δερμάτινη υφή και χρυσά αξεσουάρ για ένα πιο luxurious αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ένα φόρεμα από ποπλίνα στο χρώμα του κακάο συνδυασμένο με μία στέκα ή ένα κοτλέ midi dress συνδυασμένο με λευκό δαντελένιο τοπ ή βικτοριανού τύπου πουκάμισο είναι μια πιο σοφιστικέ και intellectual «αντιπρόταση» στα πιο ποπ, έντονα χρώματα της σεζόν.

Bonus: Σαν γήινο χρώμα, το καφέ κολακεύει τη σταρένια μεσογειακή επιδερμίδα και δείχνει πάντα chic και ακριβό. Συνδυάστε το με χρυσά αξεσουάρ ή πέρλες και τολμήστε ένα total look με διαφορετικούς τόνους του καφέ.