Αυτή η φούστα είναι η νέα τάση και κάνει θραύση στα καταστήματα! Βρήκαμε τις καλύτερες που έχουν «σπάσει» τα ταμεία!

Θα την λατρέψεις για τις γιορτές!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Αυτή η φούστα είναι η νέα τάση και κάνει θραύση στα καταστήματα! Βρήκαμε τις καλύτερες που έχουν «σπάσει» τα ταμεία!

Βρήκαμε τις καλύτερες φούστες που έχουν «σπάσει« τα ταμεία! Η νέα τάση της χρονιάς είναι αυτή η φούστα και κάνει θραύση σε όλα τα καταστήματα!

Αν υπήρχε χρόνος για να προσθέσετε μια λάμψη στην ντουλάπα σας, θα ήταν για το μήνα Δεκέμβριο και υπάρχει ένα ιδιαίτερο λαμπερό κομμάτι που λάμπει φωτεινότερα από τα υπόλοιπα, φυσικά μιλάμε για τις φούστες με πούλιες ή αλλιώς sequin φούστες.

Η φανταχτερή φούστα από τα H&M είναι το λαμπερό αστέρι της εορταστικής εκστρατείας του καταστήματος και το τελευταίο κομψό σύνολο της Holly Willoughby. Οι φούστες με πούλιες είναι από τα πιο εντυπωσιακά trends της χρονιάς.

Έτσι, ήρθε η ώρα να πέσετε με τα μούτρα στην τάση της λάμψης και να απολαύσετε μια φούστα για όλες τις εορταστικές αισθήσεις.

Σήμερα το πρωί, η Holly Willoughby επέλεξε μια κομψή πένσιλ φούστα με γυαλιστερό ύφασμα. Επιλέγοντας τη νέα της αγαπημένη της απόχρωση, αυτή του πράσινου.

Δίνοντάς μας μια εορταστική ατμόσφαιρα, συνδύασε τη φούστα με μονόχρωμα τρόπο συνδυάζοντας το χρώμα της φούστας με την μπλούζα της.

Η φούστα της Holly είναι από κατάστημα υψηλών προδιαγραφών και πωλείται στο διαδίκτυο. Ωστόσο αν δεν προλάβετε τη φούστα της Holly, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να επιλέξετε. Επίσης μπορείτε να δείτε την φούστα που κάνει θραύση στα Bershka.

φούστα γιορτές

φούστα τάση

φούστα με πούλιες

H&M: Με αυτήν την φούστα θα είναι σαν να βγήκες από παραμύθι! Κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ!

Με αυτήν την φούστα από τα H&M θα είναι σαν να βγήκες από παραμύθι και κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ!

Τα κατατήματα των H&M έχουν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα με κάθε νέα συλλογή που έχουν κυκλοφορήσει!

Αυτήν την φορά σας παρουσιάζουμε μια κοντή μαύρη φούστα που είναι μαύρη και βελούδινη! Η λεπτομέρεια στην μέση της φούστας θα σας ξετρελάνει!

Είναι τόσο φανταχτερή και σικ που θα μοιάζεις με την πριγκίπισσα του παραμυθιού!

H&M: Αυτό το πουλόβερ θα σε κρατάει ζεστή όλο το χειμώνα! Αγόρασε το με 17,99!

Το καλύτερο είναι η τιμή που έχει αφού κοστίζει 14,99 € και θα την βρείς μόνο σε καταστήματα της H&M ή στο online store τους!

H&M μαύρη φούστα βελούδο

H&M φούστα

H&M: Αυτήν την φούστα με τα κουμπιά από τη νέα συλλογή θα την λατρέψουν όλοι! Θα μοιάζεις με μοντέλο!

Αυτήν τη φούστα από τη νέα συλλογή από τα καταστήματα των H&M με τα κουμπιά θα την λατρέψουν όλοι! Θα μοιάζεις με μοντέλο!

Τα κατατήματα των H&M έχουν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα με κάθε νέα συλλογή που έχουν κυκλοφορήσει!

Είναι μαύρη και μακριά κάτι που σου εξασφαλίζει σίγουρα λεπτά και μακριά πόδια! Θα φαίνεται ότι έχεις αναλογίες μοντέλου χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα!
Έχει κουμπιά καθέτως και μπορείς να τις συνδυάσεις με γόβες για κάποια νυχτερινή έξοδο, αλλά και με sneakers για πιο casual εμφανίσεις!
Κοστίζει 39,99 € και θα την βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store!
H&M μαύρη φούστα με κουμπιά
H&M φούστα