Φέτος τα δώρα τα φέρνει η DKNY!

Φέτος τα δώρα τα φέρνει η DKNY!

Κορίτσια, για τις γιορτινές εμφανίσεις ισχύει ο κανόνας «more is more», οπότε επιλέγουμε να δώσουμε νεοϋρκέζικο glamorous αέρα σε κάθε look! Ο οίκος DKNY φέρνει τη Νέα Υόρκη στην γκαρνταρόμπα μας και εμάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Για μοναδικά δώρα αλλά και εμφανίσεις που συγκλονίζουν, η DKNY αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας τη Holiday Collection ’19, που αντανακλά το πνεύμα των ημερών γεμάτη metallic στοιχεία, statement φορέματα με πούλιες και εντυπωσιακά πανωφόρια, και φτιάξτε μοναδικούς συνδυασμούς για τις γιορτινές εμφανίσεις σας!

Υπάρχουν όμως κομμάτια και για τις αγαπημένες σας fashionable φίλες που θα περιμένουν από εσάς το πιο τέλειο δώρο, όπως ζεστά πλεκτά σε υπέροχα χρώματα, classy σακάκια και faux fur jackets! Τι άλλο να ζητήσει μια fashionista!

Οι μοναδικές συλλογές DKNY σάς περιμένουν στον ισόγειο χώρο του Golden Hall (DKNY Store, τηλ. 211 1088122) και στον 5ο όροφο του Attica City Link (τηλ. 211 1088400). Πείτε ναι στην έμπνευση, τη λάμψη και τον αέρα της iconic DKNY και απογειώστε το στυλ σας!

Διεύθυνση: Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι

Attica City Link - Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα (5ος όροφος)