Cubani Collection Η οικογενειακή επιχείρηση με την τεράστια πορεία και εμπειρία στον χώρο της γούνας!

Cubani Collection Η οικογενειακή επιχείρηση με την τεράστια πορεία και εμπειρία στον χώρο της γούνας!

Η οικογενειακή επιχείρηση με την τεράστια πορεία και εμπειρία στον χώρο ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει η Μαρία Κουμπάνη στο κέντρο της Κηφισιάς την pop-up boutique «Cubani», που στα 3 χρόνια παρουσίας της έχει γίνει σημείο αναφοράς στο shopping της περιοχής.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γούνες vizon, zibeline και chinchilla, υφάσματα από μαλλί & κασμίρ, αλλά και μοναδικά αξεσουάρ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα custom made γούνας αλλά και επανασχεδίαση της παλιάς σας γούνας.

cubani ιδιοκτήτρια

HIGHLIGHT: Η αποκλειστική σειρά που συνδυάζει τα πολυτελή κασμίρ υφάσματα Loro Piana με γούνα.

WHO: Η εταιρεία «Cubani» δραστηριοποιείται στον χώρο της γούνας σχεδόν έναν αιώνα τώρα, με έδρα την Καστοριά, με μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και η Μαρία Κουμπάνη (το...8ο παιδί της οικογένειας) έχει πολύ ενεργό ρόλο σε αυτήν, με έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργασιών στην Αθήνα, ενώ έχει δημιουργήσει και την boutique «Cubani» στην Κηφισιά. Εκτός από επιτυχημένη επιχειρηματίας, είναι επίσης μητέρα και ενεργή ηθοποιός. Mότο στην επαγγελματική της ζωή είναι πως... «η πώληση είναι μια διαδικασία υψηλής τέχνης»!

Δευτ.-Τετ.-Σάβ.: 10:00-16:00, Τρ.-Πέμ.-Παρ.: 10:00- 21:00.

KNOW: Τις γούνες «Cubani», από το 2004 τις βρίσκεται και στο Attica.