Ναταλία Γεωργαλά: Φοράει το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν! Ο συνδυασμός της είναι μοναδικός!

Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

Ναταλία Γεωργαλά: Φοράει το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν! Ο συνδυασμός της είναι μοναδικός!

Η Ναταλία Γεωργαλά, φοράει το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν, προκαλώντας "ταραχή"! Ο συνδυασμός της είναι μοναδικός και η γκαρνταρόμπα σου θα τον λατρέψει σίγουρα!

Αν είσαι και εσύ λάτρης των trends και θες να συνδυάσεις χειμώνα και στυλ, τότε πάρε έμπνευση από την διάσημη fashion blogger!

Η ίδια είναι γνωστή για τις υπέροχες στυλιστικές της ιδέες και μας το αποδεικνύει ακόμη μια φορά, με το πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μας δείχνει πως μπορούμε να εκφράσουμε και να αναδείξουμε την θηλυκότητά μας, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δοκίμασε και εσύ το φόρεμά της και είναι σίγουρο πως θα "μαγνητίσεις" όχι μόνο τα βλέμματα όλων, αλλά και τις καρδιές τους.

Να θυμίσουμε επίσης, και μια εξίσου φανταστική εμφάνισή της, όταν μας έδειξε τον απόλυτο τρόπο για να φορέσουμε το αγαπημένο μας χειμωνιάτικο πουλόβερ.

Η απόλυτη τάση της σεζόν! Το νέο colorblocking που θα λατρέψεις!

Η απόλυτη τάση της σεζόν! Το νέο colorblocking που θα λατρέψεις! Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μπορεί να μην είχες σκεφτεί αυτό το συνδυασμό στο παρελθόν και από μερικούς να θεωρούταν και ως "παλιακό", όμως οι τάσεις του φθινοπώρου, το έχουν ως το must have της σεζόν!

Το ελληνικό φθινόπωρο έχει εξελιχθεί σε κάτι που μοιάζει με διακοπές στο Los Angeles- ο καιρός είναι ένα παρατεταμένο καλοκαίρι με σποραδικές νότες δροσιάς.

Αυτό το ενδιάμεσο, λοιπόν, κλίμα που δεν μας επιτρέπει να φορέσουμε τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα items και να τυλίξουμε στο λαιμό μας τα πρώτα κασκόλ, ζητά δημιουργικότητα και πρωτότυπους συνδυασμούς για να μην βαρεθούμε τα basics της γκαρνταρόμπας μας.

Βίκυ Καγιά - trends: Έβαλε στα πόδια της την μεγαλύτερη τάση! Τα παπούτσια με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες...

Οι influencers πάντως (οι πιο τολμηρές εξ’ αυτών) δοκιμάζουν έναν απροσδόκητο συνδυασμό, ο οποίος ενίοτε μας γοητεύει, αλλά ποτέ δεν κάνουμε. Να συνδυάσουμε δηλαδή ένα από τα φορέματά μας με παντελόνι.

Όχι, μη σταματήσετε να διαβάζετε- προφανώς δεν συνδυάζονται όλα τα φορέματα με παντελόνια (ούτε όλα τα παντελόνια σας με φορέματα).

Αλλά υπάρχουν ορισμένα κομμάτια και στις δύο κατηγορίες που αποδεικνύουν ότι μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα και κακώς δεν τα αφήνουμε. Όπως, για παράδειγμα, ένα ελαφρύ μακρύ πουλόβερ-φόρεμα, φορεμένο με κοτλέ slim παντελόνι.

Ή ένα καλοκαιρινό shirt dress με ανοιχτά τα κουμπιά ως το ύψος της μέσης συνδυασμένο με ανοιχτόχρωμο τζιν ή ανδρικό παντελόνι σε έντονο χρώμα.

Ή ένα μίντι φόρεμα με έντονα patterns και flarred παντελόνι πάνω απ’ τον αστράγαλο, με 70s ύφος.

Ή ένα μίνι μαύρο δερμάτινο φόρεμα με μαύρο παντελόνι και δετά μποτάκια για μια πιο βερολινέζικη αισθητική. Τέλος, και ένας βραδινός συνδυασμός με sleek σατέν φόρεμα, μάυρο κολλητό υφασμάτινο παντελόνι και κομψά loafers.

Δοκιμάστε το και θα σας δικαιώσει.

Πηγή: iefimerida.gr