Zendaya: Άστραψαν όλα τα φλας όταν περπάτησε στο χαλί των Critics’ Choice Awards! To σύνολο της έφερε αντιδράσεις...

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zendaya: Άστραψαν όλα τα φλας όταν περπάτησε στο χαλί των Critics’ Choice Awards! To σύνολο της έφερε αντιδράσεις...

Όταν η Zendaya περπάτησε στο μπλε χαλί των Critics’ Choice Awards όλα τα φλας άστραψαν προς το μέρος της. Το extreme σύνολο της, έφερε πολλές αντιδράσεις.

Σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Law Roach, η ηθοποιός απέσπασε πολλές κριτικές για την στιλιστική επιλογή που ήταν θα έλεγα...ανατρεπτική.

Η Zendaya επέλεξε να φορέσει μια maxi ροζ φούστα την οποία συνδύασε με ένα extreme top σε φούξια χρώμα το οποίο είχε όλη την πλάτη ανοικτή, από την συλλογή του Tom Ford’s της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2020. Το look της είχε τον τίτλο «Γυναίκα πολεμιστής».

Το top είναι εμπνευσμένο από το μεταλλικό εσώρουχο που φορούσε η Ursula Andress’s στην ταινία «The 10th Victim» το οποίο είχε ο είχε παρουσιάσει στην σειρά του το 1969.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η make up artist Doniella Davy’s.

Zendaya Critics’ Choice Awards

Στα Mad Video Music Awards 2019 ποιοι είχαν σαρώσει στα βραβεία;

Mad Video Music Awards 2019: Η εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί! Σχεδόν φάνηκαν τα πάντα!

Μια εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα στα Mad Video Music Awards 2019 τράβηξε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αφού φάνηκαν σχεδόν τα πάντα.

Το Youweekly.gr βρίσκεται σε έναν από τους πιο διαχρονικούς μουσικούς θεσμούς ο οποίος και φέτος συγκέντρωσε τις λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Απόψε πολλά λαμπερά ονόματα τραγουδιστών πρόκειται να βραβευτούν! Ανάμεσα τους και μια εκρηκτική παρουσία... η Ζόζεφιν, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα σέξι κορμάκι το οποία δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας. Ήταν ροζ πουπουλένιο και το συνδύασε με ψηλά πέδιλα.

undefined

undefined

undefined

Mad Video Music Awards 2019: Φωτιά στα κόκκινα η Φουρέιρα! Κέρδισε το πρώτο της βραβείο!

Φωτιά στα κόκκινα ήταν απόψε η Φουρέιρα στα Mad Video Music Awards 2019. Μάλιστα, η τραγουδίστρια κέρδισε και το πρώτο της βραβείο.

Η Ελένη, όπως κάθε άλλη φορά ήταν απαστράπτουσα και το κοινό την αποθέωσε όταν ανέβηκε στην σκηνή για να πάρει το αγαλματίδιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε το βραβείο για το Fuego το οποίο στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να γίνει από τα νούμερο ένα hit και να γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη.

Η τραγουδίστρια έδειχνε εντυπωσιακό, επιλέγοντας ένα κατακόκκινο σύνολο!

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019