Admiral: Αθλητικά είδη και casual ρουχισμός στις πλέον προσιτές τιμές!

Admiral: Αθλητικά είδη και casual ρουχισμός στις πλέον προσιτές τιμές!

Η Admiral είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα και πλέον εμπορικά sports brands και αποστολή της είναι να προάγει τον ενεργό τρόπο ζωής και την άθληση ως μέρος της καθημερινότητας μας. Για αυτό και η εταιρεία παρέχει αθλητικά είδη και casual ρουχισμό στις πλέον προσιτές τιμές, με στόχο ο αθλητισμός να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων μας.

Οι συλλογές κάθε σεζόν περιλαμβάνουν παπούτσια ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, ρούχα streetwear, φούτερ, ζακέτες, φόρμες, μπουφάν, παντελόνια , πολλά αξεσουάρ και μια πλήρη γκάμα αθλητικών ειδών για όλα τα σπορ σε προσιτές τιμές και απίστευτες προσφορές!

Το 2020 ξεκινά για την Admiral με ένα δυναμικό repositioning στην αγορά, τα προϊόντα της οποίας βρίσκονται ήδη στα νέα Admiral Sports Shops της Βουλγαρίας και στα δύο νέα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 57) και στο Γαλάτσι (Πρωτοπαππαδάκη 1 και Αγίας Γλυκερίας! Τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας διαδέχονται το ένα το άλλο με στόχο να γίνει η αγοραστική εμπειρία του κόσμου πιο απολαυστική από ποτέ.

Admiral sport look

Admiral

Το αγαπημένο brand ανήκει στην εταιρία Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ η οποία λειτουργεί αδιάκοπα από το 1977 και έχει στην ιδιοκτησία της το σήμα Admiral για Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκανικές χώρες) καθώς και τις αντιπροσωπείες των σημάτων Kappa, Μaui & Sons και Starter. Αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα αριθμεί 135 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα & περισσότερους από 700 ανθρώπους στο δυναμικό της.

Admiral ρούχα

Εάν ψάχνεις casual και αθλητικά ρούχα με ξεχωριστό στυλ για τις βόλτες σου ή το γυμναστήριο επισκέψου σήμερα ένα από τα καταστήματα μας ή πληκτρολόγησε στον υπολογιστή, το κινητό ή tablet, www.admiralsports.shop και κάνε τις αγορές σου online!

Admiral γιλέκο

Θες να ενημερώνεσαι για οτιδήποτε καινούργιο από την Admiral;

Ακολούθησέ την στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/admiralgreece/

Instagram: https://www.instagram.com/admiralgreece/