5FIVE: Η απόλυτη εμπειρία δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο!

5FIVE: Η απόλυτη εμπειρία δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει….εσύ διάλεξες το δώρο που θα της κάνεις;

Αν νιώθεις τον χρόνο να μετράει αντίστροφα και το άγχος σου να «χτυπάει κόκκινο», τότε πρέπει αδιαμφισβήτητα να ρίξεις μία ματιά στη συλλογή κοσμημάτων της 5FIVE.

Με σύμβολο τον κύκλο και την καρδιά, τα elegant και minimal κοσμήματα της 5FIVE είναι εδώ για να κάνουν κάθε γυναίκα που τα φορά να λάμψει και να εντυπωσιάσει τους γύρω της.

Οι απλές, καθαρές και ρευστές γραμμές των κοσμημάτων της συλλογής σε συνδυασμό με τη μοναδική εμπειρία του unboxing που ικανοποιεί και τις 5 αισθήσεις, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς για το ιδανικό δώρο αγάπης.

Love’s a round – Love’s around

Για μία γυναίκα που λατρεύει τη σύγχρονη ματιά στο κλασικό design, προτείνουμε το κολιέ με την καρδιά ή το βέλος. Αν πάλι, το αγαπημένο σου πρόσωπο προτιμά ένα πιο διακριτικό statement, τα mini σχέδια με τους κύκλους στη μορφή κολιέ ή βραχιολιού, ταιριάζουν αναμφισβήτητα στην αισθητική και το στυλ της.

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί το must-have κόσμημα των γυναικών που δεν είναι άλλο από το δαχτυλίδι. Το διακριτικό μοτίφ της καρδιάς που μοιάζει να μην έχει αρχή και τέλος εκφράζει την ατέρμονη δύναμη της αγάπης.

Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο χέρι από ασήμι 925ο σε επιχρύσωση 18 καρατίων.

Μπες στο www.5five.gr και χάρισέ της αυτή τη μοναδική εμπειρία δώρου γιατί…love’s around!