Fashion Alert - Η μόδα του Matrix κάνει δυνατό comeback - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Θα γίνει το "must" της φετινής κολεξιόν

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Fashion Alert - Η μόδα του Matrix κάνει δυνατό comeback - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή καθώς σας έχουμε μοναδικό Fashion Alert, που θα λατρέψετε! Η μόδα του Matrix κάνει δυνατό comeback και αποτελεί "καυτό" θέμα στις μεγάλες πασαρέλες. Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα μείνεις πίσω;

Τα δερμάτινα, τα μαύρα λεπτά γυαλιά, οι μακριές καπαρτίνες, είναι ακόμα in style και όχι άδικα. Αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου θα καταλάβεις πως αυτά τα κομμάτια είναι key pieces για τον κόσμο του Matrix, αλλά και τον δικό μας.

Μέρος του λόγου που βρίσκονται ακόμα στη μόδα, είναι επειδή είναι iconic. Και γιατί αυτό; Γιατί φυσικά είναι διαχρονικά. Τα γυαλιά Matrix, τα οποία έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλή και φοριούνται ακόμα σήμερα, ήταν χειροποίητα από τον σχεδιαστή γυαλιών Richard Walker που ήθελε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό.

Μοντέλα και οίκοι μόδας ψηφίζουν μόδα Matrix

Αυτό λοιπόν φαίνεται πως θέλουν να φέρουν πίσω στο φως οι σχεδιαστές μόδας, με ακόμη και πολλά μοντέλα, όπως η Bella Hadid,να υιοθετούν αυτό το trend.

Fashion Alert Matrix

Λόγος που οι άνθρωποι γυρίζουν πίσω στο στυλ του The Matrix τώρα είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, ακριβώς όπως ήταν στο σύμπαν της ταινίας. Και εκτός αυτού, όπως φαίνεται θα παραμείνει διαχρονικό. Οπότε αν επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι, θα βγεις σίγουρα κερδισμένη, μιας και θα είναι σίγουρα staple στην γκαρνταρόμπα σου, όπως και τα Chanel κομμάτια για εσάς του πιο κλασσικού στυλ.

Μπορεί όταν βγήκε να μην έκανε τόση εντύπωση στον κόσμο της μόδας, ωστόσο τώρα κάνει "μπαμ". Εσύ τι θα κάνεις; Θα το δοκιμάσεις;