Triumph: Νέα δεκαετία, επαναστατικές καινοτομίες!

Triumph: Νέα δεκαετία, επαναστατικές καινοτομίες!

Μια νέα δεκαετία ξεκίνησε, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και η Triumph ξεκινάει δυναμικά με εμπνευσμένες δημιουργίες και συναρπαστικές καινοτομίες.

Η collection Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 χορεύει στο ρυθμό και τον παλμό του πλούσιου πολιτισμού του Μαρακές, καταγράφοντας κάθε αίσθημα ελευθερίας, φέρνοντας νέες ανακαλύψεις και αγκαλιάζοντας την εκλεπτυσμένη μποέμ αύρα του Μαρόκο.

Ακουμπώντας στο σήμερα και με αυτή τη ρομαντική διάθεση, ακούμε τη συνεχή ανάγκη των γυναικών για «άνεση» μέσα στην απαιτητική καθημερινότητα. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία των εσωρούχων μας, ακολουθούν λείες και μαλακές γραμμές, ενώ παρουσιάζουμε και νέα styles χωρίς μπανέλα, που όμως παρέχουν υψηλή στήριξη. Με απλά λόγια ανανεώνουμε το look μας χωρίς να συμβιβαζόμαστε στην άνεση και τη στήριξη.

Triumph σουτιέν

Στη νέα μας collection Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 παρουσιάζουμε την νέα επαναστατική καινοτομία μας, τη νέα γενιά σουτιέν Fit Smart, που εγκαινιάζει μια ολοκαίνουρια κατηγορία για τη δική σας ζωή…Design For Life. Ένα σουτιέν φτιαγμένο για κάθε γυναίκα, που αποτελεί την «εξυπνότερη» στήριξη χωρίς μπανέλα. Τα πλεονεκτήματα πολλά… 4D ελαστική δαντέλα για στενευμένη στήριξη και άνεση που απαντά σε κάθε κίνηση του σώματος, εύκολο κούμπωμα, αόρατο κάτω από τα ρούχα. Αλλά δεν σταματάμε εδώ.

Νέο μεγεθολόγιο που το κάνει τόσο εύκολο στην επιλογή. Διαθέτει μόλις 4 μεγέθη για να καλύψουν 35 παραδοσιακά. Κι αν δεν σας φτάνουν μόνο αυτά, το Fit Smart έχει ένα απόλυτα σαγηνευτικό και μοντέρνο σχέδιο σε άκρως εντυπωσιακές αποχρώσεις. Μόνο μια δοκιμή και θα σας πείσει!

Είμαστε οι ειδικοί στην εφαρμογή, οδηγούμε πάντα τις καινοτομίες, έχουμε ευρεία γκάμα μεγεθών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, διαθέτουμε εξαιρετική ποιότητα και μοναδικά σχέδια. Είμαστε εκείνοι που τα best sellers μας τα ζητάτε με το όνομά τους…Αmourette. Είμαστε εκείνοι που με τις κατηγορίες μας μπορούμε να σας προσφέρουμε απλόχερα αυτό που αναζητάτε: style (fashion), shapewear, everyday, classics, triaction (αθλητικά).

Και φέτος το καλοκαίρι ολοκληρώνουμε τις δημιουργίες μας με μαγιό που θα τραβήξουν τα βλέμματα (ακόμα κι αν δεν το θέλετε) ενώ τα homewear να είστε προετοιμασμένες ότι θα σας παρασύρουν να βγείτε έξω από το σπίτι…φορώντας τα!

Triumph συλλογή

Triumph εσώρουχα

#TogetherWeTriumph

www.triumph.com