Μποτάκια και την Άνοιξη - Στα Massimo Dutti θα βρεις σε προσφορά τα πιο διάσημα

Εσύ θα τα φορέσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μποτάκια και την Άνοιξη - Στα Massimo Dutti θα βρεις σε προσφορά τα πιο διάσημα

Ποιος είπε ότι τα μποτάκια και γενικά οι μπότες σε ότι ύψος και αν είναι μπορούν να φορεθούν μόνο τον Χειμώνα γιατί μπορεί να μας θυμίσουν τους βροχερούς καιρούς; Εννοείται πως μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη και σου έχουμε βρει τα πιο διάσημα μποτάκια στα Massimo Dutti σε απίστευτη προσφορά.

Επίσης, έχουμε δει να φοράνε μποτάκια ακόμη και το καλοκαίρι με σορτσάκια. Τα μποτάκια μπορούν ωστόσο, να συνδυαστούν την περίοδο της Άνοιξης σχεδόν με τα πάντα. Από φορέματα έως και φούστες, ακόμη και με φλοράλ μοτίβα, κάνοντας την πιο stylish αντίθεση.

Κάνοντας μια γρήγορα έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti θα βρεις προσφορές στα παπούτσια τους και συγκεκριμένα σε όλες τις μπότες. Απίστευτα, ωστόσο είναι τα μαύρα μποτάκια που με την προσφορά μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 69,95€.

Αυτά είμαι τα μποτάκια των Massimo Dutti

Massimo Dutti μποτάκια Άνοιξη

Πως μπορείς όμως να τα φορέσεις;

  • To jean είναι παντός καιρού. Άνετο και κομψό μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τα μποτάκια σου για να δημιουργήσεις ένα όμορφο ανοιξιάτικο look. Όπως αυτό το jean από τα Massimo Dutti. Skinny, πιο φαρδύ, μακρύ ή σορτς, με ανάλαφρα τοπ είναι μια σούπερ stylish ιδέα για να συνδυάσεις τις μπότες σου!
  • Ένας σίγουρος τρόπος για να συνδυάσεις τις μπότες με τον ανοιξιάτικο καιρό, είναι να τις συνοδεύσεις με ένα floral φόρεμα. Τα ankle boots, δείχνουν πραγματικά υπέροχα με φορέματα με λουλούδια ή μοτίβα.
  • Τα μακριά φορέματα, σε boho ή πιο μινιμαλ στυλ ταιριάζουν άψογα με τα μποτάκια ή τα ankle boots, χαρίζοντάς σου ένα κομψό απογευματινό ή βραδινό look.
  • Οι maxi φούστες είναι μια πολύ καλή επιλογή που όπως και τα μακριά φορέματα ταιριάζουν απόλυτα με τις μπότες ή τα μποτάκια και τους ανοιξιάτικους μήνες. Προτίμησε ankle boots ή ακόμη και ψηλές σουετ μπότες για τις εμφανίσεις σου.