Πιτζάμες εν μέσω πανδημίας - Ποια η διαφορά στις πρωινές και τις βραδινές;

Πρέπει όντως να έχετε δύο ζευγάρια για μια μέρα;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πιτζάμες εν μέσω πανδημίας - Ποια η διαφορά στις πρωινές και τις βραδινές;

Οι πιτζάμες είναι ένα νέο αγαπημένο κομμάτι, αυτή την περίοδο που διανύουμε, τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο της μόδας. Εν μέσω πανδημίας έγινε τάση να φοράμε διαφορετικές το πρωί και το βράδυ. Ποια η διαφορά ανάμεσά τους ωστόσο;

Χρειάζεται όντως να έχουμε δυο διαφορετικά κομμάτια για την ίδια μέρα αφού δεν βγαίνουμε από το σπίτι μας; Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι όχι δεν χρειαζόμαστε. Ωστόσο αν το καλοσκεφτείς είναι ο μόνος τρόπος για να αισθανθούμε λίγο πιο περιποιημένες.

Πρωινές πιτζάμες

Το να δουλεύεις από το σπίτι είναι μια προσαρμογή για όλους και αυτό που φοράς παίζει ρόλο στο πόσο καλά θα προσαρμοστείς, γιατί άλλο το να φοράς κατευθείαν το ρούχο που είχες πριν πέσεις για ύπνο και άλλο να αισθάνεσαι ότι έβαλες κάτι πιο "επίσημο". Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μιμήσου την Audrey Hepburn στο Roman Holiday.

Γιατί να μην είσαι περιποιημένη με μια πιτζάμα που δεν φαίνεται τόσο για πιτζάμα, ειδικά αν έχεις μια σειρά συσκέψεων Zoom για παρακολούθηση. Η επένδυση σε ένα σετ κασμίρι ή ένα πλεκτό πουλόβερ μπορεί να βελτιώσει τη χαλαρή σου εμφάνιση χωρίς να παρεμβαίνει στην άνεση.

Βραδινές πιτζάμες

Εδώ τώρα χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό, που μπορείς να πάρεις παράδειγμα από την Jennifer Garner στο 13 Going on 30. Ολισθηρά φορέματα, μπουντουάρ ή μεταξωτές πιτζάμες με φτερά. Μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε κάτι για να ολοκληρώσουμε το τέλος μιας κουραστικής μέρας, με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Όλοι από τη Rihanna έως τη Zendaya μετατρέπουν τις PJs τους σε πάρτι με διασκεδαστικά υφάσματα και σχέδια. Κράτησε τη νυχτερινή σου ενδυμασία ευνοϊκή για οκτώ ώρες ύπνου. Δώσε στο look σου φτερά και δαντέλες για έναν πιο "πολυτελή αέρα".

Ανεξάρτητα από το πώς μοιάζει η ζωή σας αυτήν τη στιγμή, οι PJ σας πρέπει να σας αντιπροσωπεύουν (καθώς οι πραγματικές συνομιλίες μπορεί να είναι σπάνιες αυτές τις μέρες). Αγκάλιασε λοιπόν το χάος και φόρεσε ό,τι αισθάνεται σωστό πάνω σου. Ωστόσο επειδή λατρεύουμε την μόδα, σου έχουμε τις 6 τάσεις στα ρούχα από το εξωτερικό που θα έρθουν Ελλάδα το καλοκαίρι. Ετοιμάσου να λάμψεις μετά την καραντίνα.

TAGS