Μόνο για τολμηρές το animal print φόρεμα από τα ZARA

Βρίσκεται σε έκπτωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνο για τολμηρές το animal print φόρεμα από τα ZARA

Αυτό το μίνι animal print φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του ZARA και βρίσκεται σε έκπτωση, είναι ιδανικό μόνο για τις τολμηρές που δε θα διστάσουν να το φορέσουν και να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή τους.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μπορείς να βρεις μέσα από μία πολύ απλή βόλτα στο online store του ZARA.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα υπέροχα πέδιλα που ξεπουλάνε σαν τρελά!

Εμείς με μία απλή βόλτα που κάναμε καταφέραμε να βρούμε αυτό το φοβερό μίνι φόρεμα, το οποίο μάλιστα μπορείς να κάνεις δικό σου σε πολύ χαμηλή τιμή, αφού έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

zara animal print φόρεμα

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99€. Θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε το animal print φόρεμα με την πιο σικάτη σατέν τσάντα από τα ZARA

Μία ιδιαίτερη τσάντα είναι πάντα ικανή να απογειώσει το σύνολό σου και εμείς σου έχουμε βρει την ιδανική και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις το ρούχο αυτό από μία μικρή και απλή σατέν τσάντα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου και θα σε κάνει να δείχνεις πιο σικάτη από ποτέ.

zara σατέν τσάντα

Είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου. Κοστίζει 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS