10 Ελληνίδες bloggers μας δείχνουν τα καινούρια τους παπούτσια που θα φορέσουν στις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες τους.

10 Ελληνίδες bloggers μας δείχνουν τα καινούρια τους παπούτσια που θα φορέσουν στις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες τους.

Εσείς ποιο είναι το πρώτο πράγμα που ανυπομονούσατε να κάνετε βγαίνοντας από την καραντίνα; Οι αγαπημένες μας Ελληνίδες instagrammers, αν κρίνουμε από τα posts τους, φαίνεται πως δεν έβλεπαν την ώρα να φορέσουν τα νέα τους Envie Shoes.

Η Ελένη Στασινοπούλου (@elenista) πάντα πιστή στο κομψό και διαχρονικό της στυλ, μας δείχνει σε αυτό το post τις strappy γόβες από τη νέα συλλογή Envie Shoes που πριν φορούσε μόνο για #mirrorselfies στο σπίτι, πλέον όμως μπορεί να εντυπωσιάσει με αυτές και στα πρώτα επαγγελματικά ραντεβού μετά την καραντίνα.
Μπορείς να τις αποκτήσεις κι εσύ εδώ.

Η Μαίρη Καλύμνου (@marykalymnou) αποκάλυψε πολύ πριν το τέλος της καραντίνας το look που θα φορέσει την πρώτη μέρα ελευθερίας και τα εξωτικά -σαν τα ταξίδια της- λευκά mules με το ξύλινο τακούνι έκλεψαν την παράσταση. Θα τα βρεις σε τρία χρώματα εδώ.

Τις καινούριες της εσπαντρίγιες φωτογράφιζε και η Κλειώ Στασινού (@themuseandtheladybug) κατά την παραμονή στο σπίτι, μην κρύβοντας την ανυπομονησία της να τις ταιριάξει σύντομα με τα μποέμ look της για βόλτες στην πόλη και όχι μόνο.

Αν προτιμάτε τις λευκές της Ιωάννας Σαρρή (@iwanna_sarri) θα τος βρείτε κι αυτές στο www.envieshoes.gr.Εξάλλου τα Envie Shoes φημίζονται για την εντυπωσιακή τους ποικιλία σε εσπαντρίγιες. Μπορείτε να ανακαλύψετε τώρα όλα τα νέα μοντέλα στο οnline shop τους εδώ.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν σε ένα κλασικό σχέδιο όπως οι εσπαντρίγιες προσθέσεις μια έντονη δόση χρώματος; Όπως αποδεικνύει η εμφάνιση τη Ιωάννας Βλάχου (@vlachouin) το outfit απογειώνεται!

Λατρεύουμε την μίνιμαλ αισθητική της και καθόλου δεν μας εξέπληξε που η Ευαγγελία Αλπίδου (@evangelie_alp) βρήκε τον πιο δημιουργικό τρόπο για να ευχαριστηθεί ακόμη και στο σπίτι τα καινούρια δετά pumps της, φωτογραφίζοντάς τα!

Αν θέλετε κι εσείς να υιοθετήσετε το chic στυλ μια Γαλλιδούλας κάντε κλικ εδώ για να τα αποκτήσετε.

Πρόβα ανοιξιάτικων outfit και για την Ζέτα Τσακούμη (pinkgirlnotes) που επέλεξε αυτά τα μπεz άνετα slingbacks, ιδανική επιλογή που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Πολλοί ζήλεψαν κι αυτά τα πριγκιπικά flats της Envie Shoes που πόσταρε από τον καναπέ της η Λία Μπαρόλα (@barolalia)! Αν δεν βλέπετε την ώρα να τα κάνετε δικά σας, κάνετε κλικ εδώ.

Αν και εντυπωσιακά, μπορείτε να τα φορέσετε ακόμη και με τα casual looks σας, όπως έκανε και η Δώρα Κατσικογιάννη (dora_kats).

Τα western booties της Αλεξίας Ζαραδούκα (@missbloublou ) θα δώσουν σίγουρα cool αέρα στα αέρινα φορέματα της άνοιξης και τα εξωτικά safari looks.

Ενώ οι εντυπωσιακές κατακόκκινες γόβες της Σοφίας Ακριτίδου (@soakr13) δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Ανυπομονούμε τώρα που τελείωσε η καραντίνα να τις δούμε να συνοδεύουν εντυπωσιακές ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Διαλέξτε κι εσείς τα καινούρια σας Envie Shoes και καλές βόλτες #EnvieGirls! Τώρα θα βρείτε όλη την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή Envie Shoes οnline με έκπτωση 20% στο www.envieshoes.gr.