Η συλλογή Mairiboo For Envie Shoes Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 μόλις κυκλοφόρησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συλλογή Mairiboo For Envie Shoes Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020  μόλις κυκλοφόρησε!

Η ολοκαίνουρια συλλογή Mairiboo for Envie Shoes δίνει το σύνθημα για την έναρξη του καλοκαιριού με 14 νέα σχέδια σε δροσερά χρώματα που μας γεμίζουν με διάθεση ανεμελιάς και αισιοδοξίας για την πιο αγαπημένη μας εποχή του χρόνου που ξεκινά.

Για 7η σεζόν η αγαπημένη μας Μαίρη Συνατσάκη υπογράφει μια best-seller κολεξιόν για την Envie Shoes, μια από τις πλέον αναγνωρισμένες και σύγχρονες εταιρίες υποδημάτων στην Ελλάδα, και μας καλεί να απογειώσουμε τις εμφανίσεις μας με τις πιο hot τάσεις της μόδας.

Φλατ σανδάλια με τα Laura και τα Voulez-Vous να έχουν ήδη γίνει τα αγαπημένα σας σε παστέλ, χρυσούς και γήινους τόνους, αρχαιοελληνικού τύπου lace-ups σε έντονα χρώματα που οι fans της Μαίρης ονόμασαν Flossies, gladiator flatforms με πάτο από ψάθα, αφαιρετικά kitten heels ή αλλιώς Smitten Kitten και άνετα block heels όπως τα Roxanne και Cross The Line, έχουν ήδη κατακλύσει τις wish list των κοριτσιών στα χρώματα πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού, το nude, το λιλά, το σιέλ, το φούξια. Από την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα party shoes με ‘70s και ‘80s αναφορές, όπου οι μεταλλικοί ασημί, χρυσοί και φούξια τόνοι κυριαρχούν, με το holographic ψηλό πέδιλο να κλέβει όλα τα βλέμματα.

Envie Shoes νέα συλλογή πέδιλα

Αυτό που χαρακτηρίζει όλη τη συλλογή είναι τα λεπτά λουράκια που αγκαλιάζουν κομψά το πόδι σε στρατηγικά σημεία ώστε να κολακεύουν κάθε γυναίκα, τα μίνιμαλ σχέδια που αποκτούν ένταση καθώς ντύνονται με λαμπερά υλικά και ιδιαίτερες λεπτομέρειες και η χαρακτηριστική άνεση των Envie Shoes που δεν θυσιάζει σε τίποτα το στυλ.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε χαλαρές ή πιο ιδιαίτερες στιγμές, στην πόλη, στο νησί, στην παραλία, στα σοκάκια, η φετινή συλλογή Mairiboo For Envie θα γίνει η αγαπημένη σας και θα σας συνοδεύει παντού.

Envie Shoes Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020

Αναζητήστε τη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο www.envieshoes.gr και στο www.buyaboo.gr.

Facebook: @envieshoes Instagram: @envieshoes

#MairibooforEnvie #EnvieGirls