Eίσαι shoe lover; Δες τα πιο μοντέρνα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eίσαι shoe lover; Δες τα πιο μοντέρνα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις!

Για τις βόλτες στην πόλη ή τις εκδρομές σου σε μέρη αγαπημένα τα Bozikis Shoes έχουν για σένα τη λύση για να δείχνεις κομψή όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η νέα συλλογή «White & Blue summer collection 2020» είναι διαθέσιμη online and in store ενώ τα “φρέσκα” σχέδια της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 σε ουδέτερα και ευκολοφόρετα χρώματα θα σε χρίσουν fashion icon. Εμείς ξεχωρίσαμε τις άκρως καλοκαιρινές lace up πλατφόρμες με σχοινί στη σόλα που μας θυμίζουν διακοπές στο Σεν Τροπέ...

Bozikis εσπαντρίγιες

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ απευθείας

Αλλά βγαίνουν και σε σιέλ απόχρωση!

Από την άλλη δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητες μπροστά στα νέα θηλυκά σχέδια, όπως τα μαύρα lace up πέδιλα με τακούνι που φέτος έχουν την τιμητική τους και θα φορεθούν με όλα μας τα σύνολα.

Bozikis πέδιλα

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ απευθείας

Όσο για τις γυναίκες που θεωρούν πως το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου; Υπάρχουν σχέδια με μεταλλικά κοχύλια και πολύχρωμες χάντρες, που τις ταξιδεύουν κατευθείαν στο αγαπημένο τους νησί με τις χρυσαφένιες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά - δείτε τα εδώ!

Τέλος για τις βραδινές μας εμφανίσεις ποντάρουμε σε ψηλοτάκουνα mules σε μεταλιζέ αποχρώσεις που αναδεικνύουν τέλεια τα πιο επίσημα looks μας!

TAGS