Αυτό είναι το πιο hot αξεσoυάρ που συναντάμε στο Instagram των influencers!

Αυτό είναι το πιο hot αξεσoυάρ που συναντάμε στο Instagram των influencers!

Όταν στο feed σου στο Instagram πετυχαίνεις ξανά και ξανά ένα συγκεκριμένο στυλ σε αξεσoυάρ, καταλαβαίνεις πως έχεις χτυπήσει... φλέβα χρυσού, πως έχεις βρει το απόλυτο hit της σεζόν!

Και ποιό είναι εκείνο το αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε και που μας μεταμορφώνει με μια κίνηση; Ναι, τα γυαλιά ηλίου, που και προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο και μας χαρίζουν βλέμμα όλο γοητεία κάθε στιγμή!

Πριν το shopping, παίρνουμε ιδέες από τις top fashion bloggers και stylish επώνυμες που φροντίζουν να ανεβάζουν posts στα social με τα αγαπημένα τους trendy ζευγάρια γυαλιών. Κι εμείς ως γνήσια fashion girls, όχι μόνο τις κάνουμε follow αλλά τις ακολουθούμε και στυλιστικά επιλέγοντας ένα, δύο ή και περισσότερα σχέδια!

Instagram αξεσουάρ

Δείτε τα εδώ

Το μαύρο είναι ο βασιλιάς του στυλ! Επιλέγουμε μαύρο σκελετό, μαύρο φακό σε στρογγυλό, τριγωνικό ή και τετράγωνο σχήμα για all time classic looks που δεν πέφτουν ποτέ από τη μόδα! Ξεχωρίσαμε τα Carven, και τα Balenciaga όπως τα φοράει η @Barolalia

Balenciaga καλοκαιρινή συλλογή

Δείτε τα εδώ

Υπερμεγέθη και υπέροχα θυμίζουν κάτι από... Jackie O! Εντυπωσιακά τετράγωνα, στρογγυλά για πιο κλασικό στιλ αλλά και σε ιδιαίτερα σχήματα μας βάζουν σε πειρασμό! Το μυστικό τους; Ταιριάζουν με όλα τα σχήματα προσώπου και μας over-προστατεύουν. Διαλέγουμε τα Givenchy αλλά και τα Celine όπως τα φοράει η @KatKen85 (Katerina Kainourgiou).

fashionistas αξεσουάρ

Δείτε τα εδώ

Funky, νεανικά και σούπερ μοντέρνα, με διάφανο ή και με χρώμα σε σκελετό και φακό, φοριούνται όλες τις ώρες από την παραλία μέχρι το beach bar. Εμείς “κολλήσαμε” με τα Dior, τα Carven και τα Chimi όπως τα φόρεσε η @Roula Revi.

Vintage look! Για τις πιο εκκεντρικές fashionistas ή για εσένα που θέλεις να μην περνάς απαρατήρητη ούτε στην παραλία, υπάρχουν ντιζαϊνάτοι σκελετοί που ντύνονται με ιδιαίτερους φακούς σε cool αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου και πράσινου! Λατρέψαμε τα Gucci αλλά και τα Dior όπως τα είδαμε στην @Pinelopi Anastasopoulou.

Dior γυαλιά

Δείτε τα εδώ

Για περισσότερα σχέδια και ιδέες, μπες στο kokkorisoptics.gr