Βρήκα τα πιο chic bohemian μαγιό του καλοκαιριού (και δεν θα πιστέψεις που!)

Βρήκα τα πιο chic bohemian μαγιό του καλοκαιριού (και δεν θα πιστέψεις που!)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση έχει πια ανέβει στα ύψη, ωστόσο κάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει η επιθυμία να ανακαλύψω νέα μαγιό, καινούρια σχέδια που θα δώσουν άλλο mood στο καλοκαίρι μου. Και ξέρετε κάτι; Τα βρήκα στο πιο αναπάντεχο σημείο, στο site https://helenakyritsi.gr!

Τη σχεδιάστρια μόδας Έλενα Κυρίτση τη γνωρίζω από τις υπέροχες νυφικές της δημιουργίες με τα ρομαντικά σχέδια σε minimal γραμμές που χαϊδεύουν με χάρη το σώμα. Στην ίδια λογική και τα βραδινά της φορέματα αλλά και τα κομψά πέδιλα πάντα με την υπογραφή της, ανέκαθεν αποτελούσαν μια ιδανική πρόταση για τις επίσημες προσκλήσεις και εμφανίσεις μου!

Κυρίτση μαγιό

Τώρα όμως η Έλενα Κυρίτση εκτός από τις επίσημες εμφανίσεις μού δίνει τέλειες ιδέες και για τα πρωινά μου beach looks, χάρη στη νέα συλλογή με κομψά crochet μαγιό, μια μια τάση που αγαπήθηκε πολύ τις προηγούμενες σεζόν και τώρα επανέρχονται δυναμικά!

μαγιό καλοκαίρι 2020

Γιατί στην collection βρίσκω υπέροχα μαγιό σε όμορφα σχέδια που θα δώσουν ένα vintage ύφος στις εξορμήσεις μου στην παραλία, ενώ τα ολόσωμα θα τα φορέσω με maxi αέρινες φούστες ακόμη και στην απογευματινή μου βόλτα ή στο bar. Για πιο νεανικές εμφανίσεις θα επιλέξω έντονα χρώματα ενώ όταν θα θέλω ένα ήσυχο εφέ θα ποντάρω στις ουδέτερες αποχρώσεις.

Δες περισσότερα στο https://helenakyritsi.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/kyritsihelena/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/search?q=helena%20kyritsi&src=typd