Βρήκαμε τα πιο stylish γυαλιά ηλίου της σεζόν!

Βρήκαμε τα πιο stylish γυαλιά ηλίου της σεζόν!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, εμείς έχουμε ήδη αποκτήσει λίγο μπρούντζινο μαύρισμα και εννοείται πως έχουμε ήδη αποκτήσει το Νο1 summer αξεσουάρ που αναβαθμίζει με μία κίνηση τις εμφανίσεις μας στην παραλία αλλά και στην πόλη.

Εννοείται πως μιλάμε για τα γυαλιά ηλίου που πάντα έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά (και στην τσάντα μας) και επιμένουμε να τα διαλέγουμε με βάση το σχέδιο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου, το στυλ μας αλλά και τη μεγάλη τους απορροφητικότητα ώστε να διατηρούν το βλέμμα μας 100% προφυλαγμένο από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και σούπερ γοητευτικό.

Ακριβώς σαν το υπέροχο βλέμμα της πανέμορφης Κατερίνας Γερονικολού (@katerina_geronikolou) που φέτος γίνεται η νέα μούσα του brand BOLON και ζαλίζει με το τέλειο look της! Είτε μιλάμε για τα κλασικά aviators είτε για πιο εντυπωσιακά σχέδια με χρυσές λεπτομέρειες ή με ντεγκραντέ τζάμια σε ορθογώνιο σχήμα έχουμε να κάνουμε με τα πιο stylish γυαλιά ηλίου αυτού του καλοκαιριού και δεν ξέρουμε ποιό να πρωτοδιαλέξουμε...

Ανάλογα με το στυλ μας είτε αυτό είναι κλασικό είτε πιο μοντέρνο ή ακόμη και rock, στη BOLON βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και μοντέρνα μοντέλα που μας εκφράζουν απόλυτα!

Ανακαλύψτε κι εσείς τα νέα σχέδια της συλλογής στο bolon-eyewear.com

Bolon γαλάζια γυαλιά ηλίου

Ασημένια γυαλιά ηλίου bolon

Μαύρα γυαλιά ηλίου bolon