Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πιο άνετα γυναικεία παπούτσια είναι ελληνικά!

Τα πιο άνετα γυναικεία παπούτσια είναι ελληνικά!
FASHION NEWS 25.06.2020 07:00
Από Youweekly Team

Ψάχνεις γυναικεία παπούτσια από μαλακό δέρμα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα χωρίς να κάνεις έκπτωση στην κομψότητα; Δες τη νέα συλλογή της Leon Anatomic Shoes μια εταιρεία που ίδρυσε ο Ιωάννης Λέων το 1965 και πενήντα πέντε χρόνια αργότερα εξακολουθεί να μένει πιστή στην κατασκευή του καλού ελληνικού παπουτσιού.

Σήμερα, η Σταυρούλα και ο Ευάγγελος Λέων, η δεύτερη γενιά της οικογένειας, συνεχίσουν το έργο του πατέρα τους καταφέρνοντας σπουδαίες διακρίσεις, αφού μετά την αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας, τα γραφεία μεταφέρθηκαν σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Σκαραμαγκά με το δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα να διευρύνεται συνεχώς.

γυναικεία παπούτσια Leon

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στόχος των ιδιοκτητών είναι να διατηρηθεί η κουλτούρα της υποδηματοποιίας και τα επόμενα χρόνια και να μπορέσει να αποτυπώσει τις ιδέες της και την τεχνογνωσία της στην αγορά και στους καταναλωτές. Αυτός είναι και ο λόγος που η Leon Anatomic Shoes έχει επιλέξει να στοχεύσει αποκλειστικά και μόνο σε ένα κοινό: το γυναικείο!

Leon νέα καλοκαιρινή συλλογή

LEON ANATOMIC SHOES:

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ 124 62, ΕΛΛΑΔΑ

email: [email protected], [email protected], τηλέφωνο: +30 2105579611

fb:LEON Anatomic Shoes

Share