Τα πιο άνετα γυναικεία παπούτσια είναι ελληνικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πιο άνετα γυναικεία παπούτσια είναι ελληνικά!

Ψάχνεις γυναικεία παπούτσια από μαλακό δέρμα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα χωρίς να κάνεις έκπτωση στην κομψότητα; Δες τη νέα συλλογή της Leon Anatomic Shoes μια εταιρεία που ίδρυσε ο Ιωάννης Λέων το 1965 και πενήντα πέντε χρόνια αργότερα εξακολουθεί να μένει πιστή στην κατασκευή του καλού ελληνικού παπουτσιού.

Σήμερα, η Σταυρούλα και ο Ευάγγελος Λέων, η δεύτερη γενιά της οικογένειας, συνεχίσουν το έργο του πατέρα τους καταφέρνοντας σπουδαίες διακρίσεις, αφού μετά την αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας, τα γραφεία μεταφέρθηκαν σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Σκαραμαγκά με το δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα να διευρύνεται συνεχώς.

γυναικεία παπούτσια Leon

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στόχος των ιδιοκτητών είναι να διατηρηθεί η κουλτούρα της υποδηματοποιίας και τα επόμενα χρόνια και να μπορέσει να αποτυπώσει τις ιδέες της και την τεχνογνωσία της στην αγορά και στους καταναλωτές. Αυτός είναι και ο λόγος που η Leon Anatomic Shoes έχει επιλέξει να στοχεύσει αποκλειστικά και μόνο σε ένα κοινό: το γυναικείο!

Leon νέα καλοκαιρινή συλλογή

LEON ANATOMIC SHOES:

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ 124 62, ΕΛΛΑΔΑ

email: info@leonshoes.gr, leon15@otenet.gr, τηλέφωνο: +30 2105579611

fb:LEON Anatomic Shoes