Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το ψηλόμεσο λευκό σορτσάκι από τα BSB

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το ψηλόμεσο λευκό σορτσάκι από τα BSB

Αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα BSB, από τη πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο και όχι άδικα, αφού είναι χωρίς αμφιβολία το κομμάτι που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και ο καλύτερος τρόπος για να το υποδεχθείς, είναι να βάλεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή των BSB.

Το σορτσάκι αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα από την ντουλάπα σου!

Το συγκεκριμένο σορτσάκι βγαίνει σε δύο αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

BSB λευκό σορτσάκι

Κοστίζει 69,90€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα BSB όπου θα βρεις το ψηλόμεσο λευκό σορτσάκι

Νεανικά, μοντέρνα και θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με άποψη. Η BSB προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ με ποιότητα, σε συνδυασμό με σχεδιαστική πρωτοπορία για νέες γυναίκες που έχουν στυλ, που αγαπούν τη μόδα, νιώθουν ελκυστικές και απολαμβάνουν την θηλυκότητα τους. Στόχος της BSB είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία BSB μετά από 39 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 108 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 600 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 21 χώρες.

TAGS