Aυτό είναι το απόλυτο αξεσουάρ των διακοπών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Aυτό είναι το απόλυτο αξεσουάρ των διακοπών!

Το καλοκαίρι θέλουμε πάντα να το ζούμε με ανεμελιά, ανεβασμένη διάθεση και στυλ, οπότε βάζουμε στο μάτι ένα ακόμη ζευγάρι ΙΡΑΝΕΜΑ. Με exotic prints ή με κομψές λεπτομέρειες, γίνονται must για τις εξορμήσεις μας στην παραλία κι εμείς δεν ξέρουμε ποιo σχέδιο να πρωτοδιαλέξουμε!

σαγιονάρες

Ipanema παπούτσια

ipanema

Άλλωστε, εκτός από τις κλασικές σαγιονάρες και τα καθημερινά πέδιλα που δεν θα αποχωριστούμε από το πρωί ως το βράδυ, η ΙPANEMA προτείνει σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον, με πιστοποίηση «ΟΚ Biobased» Sandals, από τον οργανισμό TUV Austria.

ipanema vegan

ipanema vegan

shoes

παπούτσια

ipanema summer collection

παπούτσια καλοκαίρι ipanema

ipanema

Στο πνεύμα των ημερών και πάντα επίκαιρη, η νέα συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ στηρίζει ενεργά τη βιωσιμότητα αποδεικνύοντας πως μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα για ένα πιο πράσινο μέλλον!

ipanema shoes

παπούτσια καλοκαίρι

ipanema summer

ipanema

Ipanema νέα συλλογή σαγιονάρες

Info Ipanema

Ζήσε την IPANEMA experience μέσα από την πιο χαρούμενη συλλογή. Θα τη βρεις στα πιο σημαντικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθείστε μας στο Facebook (@ipanema.greece) και στο instagram (@ipanema_greece) για να είστε συνεχώς ενημερωμένες

Μπείτε στο www.adamsshoes.gr για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια. Για περισσότερες πληροφορίες: Αθήνα, τηλ. 210 9024435, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 682222, Κύπρος, τηλ. 357 22 346151.