Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτά είναι τα ρούχα που μας εκφράζουν 100%

Αυτά είναι τα ρούχα που μας εκφράζουν 100%
FASHION NEWS 16.07.2020 06:17
Follow us on Google News

Φαντάσου το δικό σου... προσωποποιημένο μπλουζάκι, καπέλο ή φούτερ που θα έχει πάνω του ένα μήνυμα, ένα print που θα σε εκφράζει και θα μαρτυρά την προσωπικότητά σου χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις.

τυπωμένες μπλούζες

stampa by anastasia τζάκετ

Πάνω σε αυτή τη λογική κινείται και η Αναστασία Καμήλου μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ Stampa by Anastasia... Όπως εξηγεί και η ίδια, “Be creative. Wear your quote. Leave your message!”. Αυτές είναι κάποιες από τις φράσεις που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω το ατελιέ μου. Η σκέψη του να μπορεί ο καθένας να φορέσει αυτό που τον αντιπροσωπεύει, μια φράση, μια εικόνα, ένα σχέδιο που να τον εμπνέει και να τον κάνει να ξεχωρίζει ήταν για μένα το τέλειο κίνητρο!”.

stampa by anastasia μπλούζες

stampa by anastasia τσάντες

Και από ότι φαίνεται η παραπάνω ιδέα έχει βρει εκατοντάδες fans, αφού εδώ και μια πενταετία το Stampa by Anastasia συνεχίζει να προτείνει νέα σχέδια πάνω σε διάφορα υφάσματα, πάντα με γνώμονα την καλή ποιότητα. Εδώ μπορούμε να τυπώσσουμε πάνω σε T-shirts, φούτερ, καπέλα, τσάντες, backpack ή οπουδήποτε αλλού θέλουμε, μια ατάκα που μας αντιπροσωπεύει, τον σούπερ ήρωα που λατρεύουμε ακόμη και τη φωτογραφία μας! Έτσι θα είμαστε σίγουροι πως φέτος οι διακοπές μας θα είναι ξεχωριστές! Όπως κι εμείς άλλωστε!

Site: www.stampabyanastasia.gr

Facebook: StampabyAnastasia

Instagram: stampabyanastasia

Share