H Κατερίνα Γερονικολού behind the scenes με Bolon!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Κατερίνα Γερονικολού behind the scenes με Bolon!

Aυτό το καλοκαίρι η @katerina_geronikolou είναι η ambassador του αγαπημένου brand ηλίου της Bolοn, ωστόσο η ιστορία αυτής της stylish συνεργασίας ξεκινάει πολλούς μήνες πριν... και πιο συγκεκριμένα μια ηλιόλουστη μέρα του Φεβρουαρίου. Ήταν τότε που η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε τα μαγιό και τα Bolon της @boloneyewear και μαζί με όλη την ομάδα, δημιούργησαν μια τέλεια καμπάνια.

Λαμπερή και γλυκιά, η Κατερίνα στάθηκε απέναντι από τον ήλιο με αυτοπεποίθηση και στυλ περιμένοντας ένα ακόμη καλοκαίρι να έρθει... Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο απρόσμενα και τώρα, που έχουμε πια φτάσει στον Αύγουστο, ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι δεν είναι τόσο ξένοιαστο και ανέμελο όσο περιμέναμε.

Κι επειδή δεν θέλουμε να το βάλουμε κάτω ακολουθούμε το παράδειγμα της Κατερίνας που μέσα από τα Bolon της γυαλιά αντικρύζει το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία. Για εκείνη άλλωστε, η ανάμνηση εκείνης της μέρας της φωτογράφισης παραμένει ζωντανή στον νου της, θυμίζοντάς της ότι ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί (ποιός θα μπορούσε να φανταστεί πως θα μας χτυπήσει πανδημία και πως θα βιώσουμε όλα όσα ζούμε αυτές τις μέρες;). Για την Κατερίνα όλα είναι απλά, αφού η ίδια δύο συμπεράσματα βγάζει από αυτό το project: Ποιά είναι αυτά; 1. Οι καλές ομάδες φέρνουν καλά αποτελέσματα και 2. Πρέπει να ζούμε με κριτήριο την αγάπη γιατί αυτή μένει πάντα στο τέλος άτρωτη! Και ξέρετε κάτι; Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με όλα τα παραπάνω!

Ανακάλυψε τα νέα σχέδια της συλλογής BOLON στο http://www.bairamoglou.gr/en/ και τόλμησε τα πιο trendy looks!

Βαιράμογλου συλλογή με γυαλιά

Γυαλιά 2020