Το φετινό καλοκαίρι επέλεξα να φορέσω τα “δικά μου” βραχιόλια!

Αρθρογράφος: Έλενα Οικονόμου
Έλενα Οικονόμου
Το φετινό καλοκαίρι επέλεξα να φορέσω τα “δικά μου” βραχιόλια!

Βραχιόλια που θα διηγούνται και θα μου θυμίζουν τις πιο όμορφες στιγμές ή εμπειρίες της δικής μου ιστορίας. Γνωρίζοντας από παλιότερα τα Nomination, ταυτίστηκα με την λογική της συγκεκριμένης εταιρείας για να φτιάξω βραχιόλια που εκφράζουν τη δική μου προσωπικότητα.

Τα βραχιόλια της Nomination αποτελούνται από links που ενώνονται μεταξύ τους με τον έξυπνο μηχανισμό ελατηρίου. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των links, η πρώτη μου επιλογή είναι εκείνο που γράφει «forever together», γιατί το έχω συνδέσει με την υπέροχη μέρα του γάμου μου.

Η δεύτερη επιλογή είναι το «mom», γιατί φυσικά η μητρότητα αποτελεί για μένα το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Τα διακόσμησα με το σύμβολο της αγάπης δηλαδή την καρδιά, καθώς και με πολύτιμες πέτρες που με γεμίζουν θετική ενέργεια.

Τα βραχιόλια Nomination είναι ανθεκτικά από ανοξείδωτο ατσάλι, πολύ λαμπερά και έτσι δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ. Με κάνουν χαρούμενη με τα μηνύματά τους και είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες, αφού μπορώ να τα φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανυπομονώ να φτιάξω τα βραχιόλια που θα φορέσουμε όλη η οικογένεια στις διακοπές μας.

Για την κόρη μου θα επιλέξω σίγουρα τα links με το μονόκερο και το ουράνιο τόξο, ενώ στον άντρα μου ένα βραχιόλι Nomination με μαύρη βάση και links με πιο rock διάθεση. Έτσι όλη η οικογένεια θα είμαστε super stylish, αλλά και “δεμένοι” μεταξύ μας με τα πιο χαρούμενα και πρωτότυπα βραχιόλια!

Την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination μπορείτε να τη βρείτε στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.