Aυτά τα παπούτσια θα γίνουν τα αγαπημένα μας!

To φθινόπωρο είναι εδώ και πρέπει να τα αποκτήσεις τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Aυτά τα παπούτσια θα γίνουν τα αγαπημένα μας!

To φθινόπωρο είναι εδώ και με αφορμή την πρώτη αλλαγή του καιρού εμείς αναζητάμε σχέδια μοντέρνα που θα αναδείξουν τα καθημερινά αλλά και πιο επίσημα looks μας. Η νέα κολεξιόν της Top Shoes για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 -'21 δίνει μέσα από το www.topshoes.gr άπειρες ιδέες για να συμπληρώσουμε τις εμφανίσεις μας με τον πιο καλόγουστο τρόπο, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Top επιλογή: Combat boots, μποτάκια και αρβυλάκια με φερμουάρ ή κορδόνια, που φοριούνται με όλα (με τα mini floral μας φορέματα αλλά και με τα cargo παντελόνια) δίνουν μια rock νότα σε κάθε μας outfit.

top shoes μπότες παπούτσια

Άνετα αλλά και stylish sneakers με μεταλλιζέ στοιχεία απογειώνουν τα σύνολά μας μέσα αλλά κι έξω από το γυμναστήριο, ενώ κομψά loafers (είναι πολύ trendy αυτή τη σεζόν) δίνουν μια preppy πινελιά σε κάθε outfit (εννοείται πως ταιριάζουν τέλεια με mini καρό φούστες για ένα τέλειο college look).

top shoes αθλητικό παπούτσι

Σταθερή αξία έχουν οι κλασικές γόβες σε θηλυκά σχέδια αλλά και τα oxfords shoes που ολοκληρώνουν κάθε μας ντύσιμο στο γραφείο ή και στη βόλτα!

top shoes λουστρίνια παπούτσια

Στο www.topshoes.gr υπάρχουν ακόμη πολλές προτάσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό, όπως γαλότσες σε όμορφα σχέδια, αλλά και mules, πλατφόρμες και μπαλαρίνες.