Μόλις έγινε γνωστό για τα H&M - Αφορά άμεσα τους πελάτες της

Ποτέ δεν ήταν τόσο "της μόδας" το να ξεχωρίζεις για το προσωπικό σου στυλ και η νέα συλλογή Studio της H&M φροντίζει για αυτό.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις έγινε γνωστό για τα H&M - Αφορά άμεσα τους πελάτες της

Συνδυάζοντας λαμπερά και τολμηρά κομμάτια, η συλλογή Studio AW20 της H&M, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο hm.com από τις 24 Σεπτεμβρίου, μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούμε και να εκφραστούμε μέσα από το ντύσιμό μας. Mε disco, punk και rock ‘n roll αναφορές, η κολεξιόν “Εκλεπτυσμένη επαναστάτρια” είναι ο τέλειος συνδυασμός θηλυκών και ανδρόγυνων ρούχων. Η έμπνευση για τη συλλογή προήλθε από την gender-fluid αισθητική του David Bowie, η οποία αντικατοπτρίζεται σε ορισμένα βασικά κομμάτια της συλλογής και από την θαρραλέα συγγραφέα του 19ου αιώνα Violet Paget, με το εξωστρεφές στυλ.

Τα must-haves της σεζόν περιλαμβάνουν ένα μεσάτο κοστούμι με flare παντελόνι σε φωτεινό μπλε, ένα γκρι παλτό από ανακυκλωμένο μαλλί, μπλούζες με βολάν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ που δίνουν ένα λαμπερό φινίρισμα σε όλες τις εμφανίσεις. Διαχρονικά κομμάτια που θα κρατήσεις για χρόνια στη ντουλάπα σου αλλά με ένα φρέσκο twist.

Δίπλα στους Bowie και Paget, οι πρωταγωνιστές της συλλογής όπως oι Barbie Ferreira, Veronika Heilbrunner, Celeste, Alton Mason, Young Emperors και Mia Kong αλλά και οι δικοί μας Τόνια Σωτηροπούλου και Δημήτρης Μοθωναίος διαμορφώνουν ενεργά την καμπάνια της συλλογής από τη δική τους σκοπιά. Οι δύο Έλληνες ηθοποιοί ταιριάζουν άλλωστε απόλυτα με τη φιλοσοφία της, αφού δεν φοβούνται να προκαλέσουν το κατεστημένο και διαθέτουν τολμηρό στυλ και στάση ζωής.

H Tόνια και ο Δημήτρης πόζαραν στο φακό του Γιώργου Καπλανίδη, φορώντας παρόμοια outfits, προσθέτοντας όμως ο καθένας τη δική του προσωπική σφραγίδα.

Οι εντυπωσιακές αναλογίες, οι πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων και τα ευφάνταστα μοτίβα χαρακτηρίζουν τη συλλογή H&M Studio για αυτή τη σεζόν ενώ το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της (εκτός από τα ανακυκλωμένα υλικά και τις εκπληκτικές σιλουέτες), είναι το γεγονός ότι αποτελείται μόνο από “διπλά” κομμάτια, δηλαδή κάθε στυλ της “Εκλεπτυσμένης επαναστάτριας” μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα υπόλοιπα έτσι ώστε όλα μαζί να λειτουργούν και να σετάρονται μεταξύ τους χωρίς υπερβολική σκέψη.

Αυτή η χρονιά είναι ήδη αρκετά δύσκολη, έτσι για το ντύσιμό μας, θέλουμε συναρπαστικές επιλογές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και η συλλογή Studio AW20 της H&M μας προσφέρει ακριβώς αυτό.

Η χρωματική παλέτα

Η γκάμα των χρωμάτων κυμαίνεται από το ζωντανό μπλε και το πράσινο έως τις αποχρώσεις του ροζ. Τα πολύχρωμα μαρμάρινα μοτίβα αποδεικνύονται εξαιρετικά ελκυστικά, ενώ μερικές glittery πινελιές ανεβάζουν την ένταση.

Τα υλικά

Το ανακυκλωμένο μαλλί, το λαμπερό lurex και το δέρμα συναντώνται στα πιο ενδιαφέροντα σύνολα της σεζόν.

Οι λεπτομέρειες

Οι αστραφτερές ίνες και τα λαμπερά υλικά σε ρούχα και αξεσουάρ παρέχουν μια δόση πολυτέλειας, ενώ οι καθαρές γραμμές και τα βασικά κομμάτια υψηλής ποιότητας δημιουργούν ένα κομψό αντίβαρο. Όλα τα κομμάτια προορίζονται για να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο, δυναμικό στυλ.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης (this is not another agency)

Μακιγιάζ: Σοφία Σαρηγιαννίδου (this is not another agency)

Χτένισμα: Χρύσανθος Σμυρναίος (Beehive artists)

Video: Κώστας Ντεκουμές

Στα H&M το μποτάκι κάλτσα που δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Φέτος το χειμώνα, είναι σίγουρο ότι δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου, αυτό το υπέροχο μποτάκι που είναι σαν κάλτσα. Μπορείς να το βρεις στα H&M, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο γιατι έτσι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Θα μπορούσες άνετα να συνδυάσεις τα μποτάκια αυτά με το πιο σικάτο φόρεμα από τα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό.

μποτάκια animal print H&M

Τα μποτάκια αυτά βγαίνουν σε δύο αποχρώσεις και κοστίζουν 29,99€. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

TAGS