Αυτά τα statement κοσμήματα δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε ποτέ! Δείτε πώς θα τα κερδίσετε!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά  τα statement κοσμήματα δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε ποτέ! Δείτε πώς θα τα κερδίσετε!

Φίλες και φίλοι, δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας πιάνει μια επιθυμία να ανανεώσουμε το στυλ μας, να αποκτήσουμε κάτι που θα δώσει στην καθημερινότητά μας extra στυλ!

Με απλά λόγια... διψάμε για ανανέωση υιοθετώντας tips και trends που θα αναδείξουν το προσωπικό μας look, χωρίς να δείχνουν “ξένα” πάνω μας. Πιστέψτε μας, ως fashion experts σάς λέμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να φοράμε κάτι που δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με την προσωπικότητά μας ή με τον τρόπο ζωής μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έχουμε να εξομολογηθούμε πως μόλις είδαμε τη νέα συλλογή της Nomination, την ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά. Γιατί τώρα το brand δημιουργεί μοναδικές συλλογές κοσμημάτων από ανοξείδωτο ατσάλι, κίτρινο και ροζ χρυσό, ασήμι και πολύχρωμους πολύτιμους λίθους, που αντανακλούν την τελευταία τάση της μόδας, συνδυάζοντας το άψογο ιταλικό στυλ με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία.

Την παράσταση σίγουρα κλέβουν τα iconic composable βραχιόλια που έχουν συνδέσμους από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να εξατομικευθούν με γράμματα, σύμβολα και charms, ώστε να μεταφέρουν το μήνυμά μας ή να εκφράσουν την προσωπικότητά μας.

Έτσι η επιλογή κάθε κομματιού γίνεται προσωπική υπόθεση, αφού εμείς ανάλογα με το γούστο και τα «πιστεύω» μας επιλέγουμε το σχέδιο και το υλικό που μας αντιπροσωπεύουν. Με έμπνευση και στυλ δημιουργούμε το δικό μας στυλιστικό παζλ, σχηματίζουμε λέξεις, φράσεις και mottos που εκφράζουν την αγάπη μας απέναντι στην οικογένεια, στα παιδιά, στους κολλητούς μας ή (γιατί όχι;) και στον τετράποδο φίλο μας.

nomination

Τώρα το αγαπημένο μας βραχιόλι μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα. Ένα είδος στυλιστικής ταυτότητας, μια προσωπική σφραγίδα που ορίζει το στυλ και τα «πιστεύω» μας. Σας προκαλούμε να δείτε κι εσείς τη νέα συλλογή της Nomination και είμαστε σίγουροι πως θα τη λατρέψετε!

Τέλειος διαγωνισμός!

Τώρα τα Nomonation και το youweekly.gr δίνουν την ευκαιρία σε 3 νικητές, να κερδίσουν από ένα βραχιόλι Nomination λιανικής αξίας €80.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

• Follow τα @nominationitalyofficial, @risthellas και @youweekly.gr, στο Instagram

• Kάνε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 02/10!!

βραχιόλια

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

  • apollwnia
  • kiki.klv
  • katerina.xatzidimitriou