Olympic Stores: Εδώ θα βρεις τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια και ρούχα για το φθινόπωρο του 2020!

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, καθώς και προσφορές σε όλα τα νούμερα.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Olympic Stores: Εδώ θα βρεις τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια και ρούχα για το φθινόπωρο του 2020!

Με τον ερχομό του Οκτώβρη, το φθινόπωρο μπαίνει ξανά για τα καλά στη ζωή μας. Μπορεί η θερμοκρασία να μην έχει αλλάξει θεαματικά, όμως τα πρωτοβρόχια έχουν κάνει επίσημα την εμφάνισή τους. Αυτό σημαίνει πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσουμε να φοράμε παπούτσια που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία. Καιρός λοιπόν να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τις γυναικείες μπότες.

Μπορεί τα νέα δεδομένα να έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των αγορών μας, αλλά για όλα υπάρχει λύση. Ιδιαίτερα για εμάς που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε πλέον συχνά στα μαγαζιά, ήρθαν τα Olympic Stores να κάνουν τις αγορές μας ακόμα πιο εύκολες. Ένα ενημερωμένο και υπερσύγχρονο fashion mall που προσφέρει τη δυνατότητα για αγορές online, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, καθώς και προσφορές σε όλα τα νούμερα.

Αρβυλάκια

παπούτσια

Αν με ρωτούσες ποια θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, όταν ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας, θα σου απαντούσα αμέσως τα γυναίκεια αρβυλάκια! Γιατί είναι υπέροχα, μπορείς να τα βρεις σε διάφορες αποχρώσεις, από μπεζ, καφέ, camel μέχρι μπορντό και μαύρο, ενώ είναι ιδιαίτερα βολικά χωρίς να περιορίζουν το πόδι. Αντιθέτως, συγκρατούν τον αστράγαλο και προσφέρουν ασφάλεια σε κάθε σου βήμα.

olympic stores αρβυλάκια

Μποτάκια
Olympic Stores φθινόπωρο 2020

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει να είναι πάντοτε εξοπλισμένη με το κατάλληλο παπούτσι για κάθε αλλαγή του καιρού. Ιδανικά, τα μποτάκια με χαμηλό τακούνι είναι μια εξαιρετική πρόταση για σένα που θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις. Θα τα βρεις σε μονόχρωμες εκδόσεις, από πράσινα μέχρι καφέ και με ποικίλες διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τόκες, γούνα, φιόγκους, μέχρι και φερμουάρ για καλύτερη εφαρμογή.

Σε περίπτωση που θέλεις ένα ζευγάρι πιο επίπεδο και ξεκούραστο, τα μποτάκια γυναίκεια φλατ είναι η καλύτερη εναλλακτική για σένα. Δεν υπολείπονται σε άνεση και στιλ, ενώ χαρίζουν απόλυτη ασφάλεια στο περπάτημά σου όλη μέρα.

Μπότες

Olympic Stores συλλογή παπουτσιών

Κι όταν οι κρύες μέρες του φθινοπώρου συνοδευτούν από περισσότερες βροχές, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξεις το ανάλογο ζευγάρι με μπότες. Μια εξαιρετική πρόταση είναι οι μπότες με τακούνι. Είτε προτιμήσεις ένα σχέδιο με χαμηλό, είτε ψηλό τακούνι, θα σου χαρίσουν σίγουρα μερικούς πόντους ύψους, που θα κολακεύσουν υπέροχα τη σιλουέτα σου.

Μια εναλλακτική και αδιαμφισβήτητα διαχρονική επιλογή είναι οι γυναικείες μπότες πάνω από το γόνατο που φοριούνται αρκετά συχνά σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Πέρα από το ότι κρατάνε το πόδι ζεστό, αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, δίνοντας μία chic νότα σε οποιοδήποτε outfit και ενισχύοντας το προσωπικό σου sexiness.

Και για συνοδεία… Πλεκτά!

Olympic Stores πλεκτά ρούχα

Και αφότου επιλέξεις το ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου γούστο και στιλ και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πιθανό συνδυασμό που έχεις στο μυαλό σου, φρόντισε να μην ξεχάσεις τις πλεκτές μπλούζες. Μπορούν να χαρίσουν τη ζεστασιά που αναζητάς, ενώ θεωρούνται από τα πιο βολικά ρούχα για οποιαδήποτε περίσταση και αν επιλέξεις να τα φορέσεις, όπως στη δουλειά, σε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, σε βόλτες και σε ταξίδια.

Μονόχρωμα ή με διχρωμία, ζιβάγκο ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες, λεπτά ή με balloon μανίκια, ότι κι αν επιλέξεις από τα γυναικεία πλεκτά, είναι σίγουρο ότι θα δέσουν υπέροχα με την εμφάνισή σου.

Μέσα από μια εξαιρετική συλλογή με γυναικεία παπούτσια και ρούχα, μπορείς να βρεις στα Olympic Stores αμέτρητες επιλογές για να απογειώσεις το look σου. Κομψά και γοητευτικά κομμάτια μοναδικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές και δωρεάν πανελλαδική αποστολή.