Δείτε πως έκανα τα πιο αγαπημένα σύμβολα... να είναι του χεριού μου!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας!

Αρθρογράφος: Έλενα Οικονόμου
Έλενα Οικονόμου
Δείτε πως έκανα τα πιο αγαπημένα σύμβολα... να είναι του χεριού μου!

Γύρω μας υπάρχουν παντού σύμβολα. Τα κοιτάμε, τα έχουμε απέναντί μας αλλά τι σημαίνουν; Μπορεί να είναι ένα ανθρωπάκι στον φωτεινό σηματοδότη, μπορεί ένα αυτοκόλλητο στο τζάμι ενός καταστήματος, η φιγούρα στο ζώδιο όπου ανήκουμε...

«Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά στη ζωή μας;» αναρωτιέμαι καθώς κρατάω στα χέρια μου τη νέα συλλογή Nomination της RIST Hellas, μια σειρά γεμάτη σύμβολα από χρυσό Κ18 ή ανοξείδωτο ατσάλι που συνδυάζονται μεταξύ τους σε ένα υπέροχο Nominatiοn Composable Bracelet.

Μπορεί να είναι το ιδιαίτερα δημοφιλές «ματάκι» που διώχνει την κακή ενέργεια, το σύμβολο του άπειρου (το οριζόντιο 8) που εφηύρε το 1655 ο John Wallis, το δέντρο της ζωής που συμβολίζει την εξέλιξη, η χελώνα που συμβολίζει τη διάρκεια και τη δύναμη ή η πεταλούδα που συμβολίζει την ομορφιά και την μεταμόρφωση. Χάρη στον έξυπνο μηχανισμό των βραχιολιών και τα links τους, έχω την ευκαιρία να κάνω ατέλειωτους συνδυασμούς και να έχω στον καρπό μου μια σειρά από σύμβολα που, χωρίς υπερβολή, μπορεί να μου χαρίσουν τέλεια ισορροπία, θετική ενέργεια και ηρεμία.

nomination

nomination rist

Κάντε κι εσείς το τεστ, ξεκινήστε τη δική σας συλλογή, φορέστε το δικό σας Nomination Composable Bracelet και μην εκπλαγείτε αν ξεκινήσετε να παρατηρείτε τα πάντα γύρω σας με άλλο μάτι... Μήπως τελικά όλα γύρω μας, η ίδια μας η ζωή είναι θέμα συμβολισμών;

Για να κερδίσετε κι εσείς τα υπέροχα κοσμήματα Nomination, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας, όπου 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα βραχιολάκι λιανικής αξίας 80€.

Τα steps που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

  • Follow τα @nominationitalyofficial, @risthellas και @youweekly.gr, στο Instagram
  • Kάνε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

    Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 29/10!!

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.

Oι νικητές είναι:

antimpotsari
eleftheriav_z
nikisimouli