Smart Cronos , Your Way Φθινόπωρο Χειμώνας 2020-2021

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Smart Cronos παρουσίασε τη Νέα Συλλογή γυναικείων υποδημάτων Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020-2021. Υποδήματα υψηλής αισθητικής που ξεχωρίζουν για τη μοναδική κατασκευή τους από φυσικά δέρματα.

Ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και υφές σε κλασσικές ή μοντέρνες γραμμές αποτελούν must αγορές για κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας παπούτσια σε προσιτές τιμές και αναδείξτε κάθε σας εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.

Smart Cronos, Your Way.

Smart Cronos νέα συλλογή

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο μπότας από σουέτ της σειράς Kenzia. Τα φυσικά δέρματα προσφέρουν άνεση στο περπάτημα. Η σόλα είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ένα μοντέλο που κάνει σίγουρα τη καθημερινή σου εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα.

Μοντέρνα, άνετα καθημερινά μποτάκια/αρβυλάκια/μπότες. Η γάμπα του παπουτσιού προστατεύει από το κρύο. Τα δέρματα είναι από φυσικά υλικά και η ανθεκτική σόλα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ένα ζευγάρι παπούτσια κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες πάντα μέσα στη μόδα.

Smart Cronos sneakers

Μια νέα πρόταση για το χειμώνα. Την άνεση στο περπάτημα εξασφαλίζουν οι πάτοι και το φυσικό δέρμα της γάμπας του παπουτσιού που προστατεύει από το κρύο. Η ανθεκτική τους σόλα είναι το συστατικό αυτής της επιλογής. Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα μποτάκι για να κανείς τη διάφορα στην εμφάνιση σου.

Smart Cronos φθινοπωρινή συλλογή

Σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, τα γνωστά Chelsea boots, στη πιο trendy εκδοχή τους (λίγο πιο μυτερά). Όμορφα τοποθετημένη γάμπα του παπουτσιού στο πόδι από φυσικό δέρμα. Είναι κατάλληλα για όλη τη μέρα και παντός καιρού χάρις στην ανθεκτική τους σόλα από υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Smart Cronos μποτάκια

Ένα κομψό δερμάτινο μποτάκι με στρογγυλή μύτη και τακούνι ταρταρούγα για ιδιαίτερες εμφανίσεις με στυλ. Τα φυσικά δέρματα και τα υλικά υψηλής ποιότητας στις λεπτομέρειες (φερμουάρ - τακούνι) το κάνουν απόλυτα ξεχωριστό.

Smart Cronos μπαρέτες

Τα άνετα μποτάκια της σειράς CONAN θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά. Είναι φτιαγμένα από φυσικό δέρμα και υλικά υψηλής ποιότητας. Η animal print λεπτομέρεια τους είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των νεοτέρων γυναικών και όχι μόνο.

Smart Cronos ψηλά μποτάκια

Η επίσημη πρόταση της Smart Cronos. Δερμάτινα μποτάκια αστραγάλου με όμορφα τοποθετημένη γάμπα του παπουτσιού. Την άνεση στο περπάτημα αυξάνει η φόδρα-δέρμα. Χάρις στο γυναίκειο στυλ με τακούνι η σιλουέτα γίνεται πιο όμορφη.

Smart Cronos παπούτσια

Για τις πιο κρύες μέρες οι μπότες Kenzia θα προσφέρουν ζεστασιά. Η γάμπα του παπουτσιού καλύπτει το πόδι και αποτελείται από φυσικό δέρμα. Το στυλ γίνεται πιο διακριτικό χάρις στο τακούνι ύψους …….cm. Την άνεση στο περπάτημα αυξάνουν οι πάτοι πάντα από υψηλής ποιότητας υλικά. Ταιριάζουν με διάφορα στυλ ντυσίματος.

Smart Cronos αθλητικά

Καθημερινή άνεση με στυλ. Η διαμορφωμένη γάμπα του παπουτσιού είναι φυσικό-δέρμα και οι εσωτερικοί πάτοι αυξάνουν την άνεση στο περπάτημα. Η σόλα είναι φιλική για το ποδι από υλικά υψηλής ποιότητας. Το κατάλληλο μοντέλο για εσένα που επιλέγεις καθημερινά την athleisure εμφάνιση στη μόδα του σήμερα.

Smart Cronos μοκασίνια

Αυτά τα κομψά, σχεδόν αναγεννησιακά, γοβάκια με κορδόνι θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός χρωμάτων, μοτίβων και φυσικών υλικών τα καθιστούν ως μια smart επιλογή. Από το πρωί στο γραφείο έως το βραδάκι για casual εμφανίσεις. Τα μαλακά υλικά και το χαμηλό τακούνι τα κάνουν ιδιαίτερα ξεκούραστα στο περπάτημα.

Λίγα λόγια για την Smart Cronos

H Smart Cronos με παρουσία εδώ και 62 χρόνια, είναι μια δυναμική Ελληνική εταιρεία, χειροποίητων γυναικείων υποδημάτων, με ένα από τα μεγαλύτερα και καινοτόμα εργοστάσια με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Με κύριο μέλημα της την παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, προσφέρει στο αγοραστικό κοινό, (Ελλάδα και εξωτερικό) μια μεγάλη γκάμα γυναικείων υποδημάτων κατασκευασμένα από φυσικά δέρματα και υλικά προηγμένης ποιότητας.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός της Smart Cronos σε συνδυασμό με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, εγγυώνται την άριστη κατασκευή των προϊόντων της.

Η εταιρεία παρέχει χειροποίητα γυναικεία υποδήματα συνδυάζοντας κλασσικές και σύγχρονες μεθόδους που δημιουργούν μοναδικής αισθητικής προϊόντα.