Tα πιο αγαπημένα παπούτσια του χειμώνα από τη Nine West!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tα πιο αγαπημένα παπούτσια του χειμώνα από τη Nine West!

Υπέροχες γόβες, μποτάκια, loafers... Φέτος η νέα συλλογή 2020 της Nine West ονομάζεται «Impactors» και είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που δίνουν ουσία στη φωνή τους αλλάζοντας τον κόσμο με κάθε τους κίνηση. Με αυτή τη νέα συλλογή, το αμερικάνικο brand δίνει βήμα σε κάθε μας επιλογή!

κολεξιόν

παπούτσια nine west

nine west παπούτσια

Η Nine West φέτος παίζει με τα υλικά πάνω σε κλασικές γραμμές παπουτσιών. Οι γόβες ντύνονται με soft και croco style leather λεπτομέρειες για ένα πιο σοφιστικέ ύφος, ενώ τα chunky boots και τα πέδιλα αγκαλιάζονται από τέλειες metallic αλλά και διαχρονικές υφές δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο look μας! Τέλος, τα all time classic loafers (τα αγαπημένα παπούτσια της Audrey Hepburn) αποτελούν μια από τις πιο δυνατές προτάσεις στο portfolio της Nine West!

γόβες

κολεξιόν nine west

Κι επειδή η Nine West γνωρίζει τις ανάγκες κάθε στυλ μάς προτείνει classy επιλογές από τσάντες και αξεσουάρ που «κουμπώνουν» τέλεια με κάθε outfit!

nine west

τσάντα

τσάντες nine west

Τη νέα συλλογή της Nine West θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα haralas και online στο haralas.gr. Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400.