Αυτά τα fashion boots και sneakers της UGG θα μας γίνουν απαραίτητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά τα fashion boots και sneakers της UGG θα μας γίνουν απαραίτητα!

Τι κι αν διανύουμε το δεύτερο lockdown; Δεν το βάζουμε κάτω! Aναζητάμε συνεχώς νέες ιδέες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο χαρούμενη και τη ζωή μας πιο εύκολη! Και ξέρετε ποιός είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να νιώσουμε happy; To shopping αγαπημένων κομματιών που θα τα φοράμε τώρα και (κυρίως)... μετά!

sneakers shoes

Εμείς για παράδειγμα, κολλήσαμε με τα τεχνολογικά προηγμένα sneakers της UGG και τα fashion boots με την πιο άνετη σόλα ever. Ξεχάστε (για λίγο) τις αγαπημένες χουχουλιάρικες μπότες του brand και ενδώστε στα σούπερ μοντέρνα κομμάτια της νέας season που ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα!

νέα συλλογή ugg

Για τις βόλτες μας στην πόλη, για την άθληση, το ποδήλατο ή τον περίπατο επενδύουμε στα ντιζαϊνάτα sneakers της UGG που χάρη στα κομψά τους χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με όλα μας τα outfits, κάθε ώρα της ημέρας! Τα μοντέλα Libu, Neutra, LA Daze, LA Hills είναι τα ονόματα που έδωσε η UGG στις πιο comfort και stylist προτάσεις για τις εμφανίσεις μας με την πιο ποιοτική υπογραφή.

Ugg παπούτσια

Τα νέα sneakers αλλά και τις fashion μπότες της UGG, θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και Online στο www.haralas.gr και www.kalogirou.com

ugg shoes χειμώνας

Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400