Αυτά τα κομμάτια χρειαζόμαστε για να ξεχωρίσουμε με το casual look μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά τα κομμάτια χρειαζόμαστε για να ξεχωρίσουμε με το casual look μας!

Εάν είστε από τους φανατικούς του casual στυλ τότε είστε σούπερ lucky, αφού το 2020 που περάσαμε πολλούς μήνες στο σπίτι (και συνεχίζουμε να περνάμε), τα χαλαρά και sporty outfits έγιναν όχι μόνο απαραίτητα αλλά και αγαπημένα! Κι επειδή θέλουμε να είμαστε stylish κάθε μέρα επιλέγουμε πρακτικά και όμορφα τοπ, κολάν και sneakers που μας κάνουν να νιώθουμε τέλεια, όπως τα νέα κομμάτια της συλλογής της Freddy για τη σεζόν Fall/Winter 2020.

Freddy αθλητικά

Για ακόμη μια χρονιά το ιταλικό brand μάς εντυπωσιάζει με τις κορυφαίες συλλογές WR.UP, SUPERFIT, N.O.W που φέτος ανανεώνονται με νέα θηλυκά σχέδια, μοντέρνα κοψίματα, φωτεινά χρώματα και πρωτοποριακά υφάσματα, διατηρώντας πάντα την απίστευτη ελευθερία κινήσεων και την τέλεια εφαρμογή!

Freddy συλλογή

Το WR.UP, το επαναστατικό παντελόνι με το κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Freddy, έρχεται με νέα up-to-date σχέδια και υφές για ακόμα μια σεζόν, αναδεικνύοντας τέλεια τη σιλουέτα χάρη στο μοναδικό shaping εφέ του.

Freddy κολάν

Για τους φανατικούς του wellbeing, η Freddy λανσάρει τα Energy Pants, τα κολάν που αναζωπυρώνουν την ενέργεια που έχουμε μέσα μας, χάρη στο επαναστατικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπου μικρά ημισφαίρια αλουμινίου τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία των Energy Pants, για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας, αρμονίας και ενέργειας.

Freddy

Τ-shirts, μπλουζάκια, tank τοπ, sweatshirts, leggings και pants με έντονα patterns από τη σειρά «The Art of Movement» γίνονται ιδανικά για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, indoors και outdoors!

Μάλιστα, για τους φανατικούςτης άσκησης η Freddy προτείνει τα κολάν και bra tops της συλλογής SUPERFIT, ιδανικά για γυμναστική στο σαλόνι ή για τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς.

Freddy χειμώνας 2021

Για cool εμφανίσεις, υπάρχουν τα N.O.W pants, τα άνετα κολάν με denim εφέ που διατηρούν πάντα την εξαιρετικά ελαστική και σφιχτή εφαρμογή τους, χάρη στην ευελιξία του bi-stretch τζιν υφάσματος - εμείς ξεχωρίσαμε τα faux leather NOW pants σε μαύρο, κόκκινο και λευκό.

Freddy

Όλες τις νέες συλλογές της Freddy θα τις βρείτε online στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα https://bit.ly/3py8XS1.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένες στις σελίδες της Freddy στο facebook και στο instagram