Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιλέγει το brand LE DOM !

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιλέγει το brand LE DOM !

H νέα καμπάνια της LE DOM για τη συλλογή Fall/Winter 2020-'21 είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μια όαση αισιοδοξίας μέσα στην καραντίνα.

Ίσως επειδή μιλάμε για σούπερ καλαίσθητες φωτογραφίες, ίσως γιατί ο πρωταγωνιστής είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μια ματιά στις φωτογραφίες αρκεί για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου project με την παραγωγή να έχει πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Brown Acropol Hotel.

LE DOM

Με τον Κωνσταντίνο να ποζάρει πιο εντυπωσιακός από ποτέ, στον φακό του Γιώργου Καπλανίδη με τη βοήθεια της art deirector Κρίστυ Φωτοπούλου και της στυλίστριας Έλενας Βαζούρα, τα λόγια είναι περιττά!

Εμείς θαυμάζουμε τα πιο όμορφα μοντέλα της νέας συλλογής αντρικών ρολογιών LE DOM τόσο τα κλασικά με το κομψό δερμάτινο λουράκι, όσο και τα πιο μοντέρνα και δυναμικά με τα τέλεια μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και τα φωτεινά καντράν.

Le dom ρολόγια

Όποιο στυλ ρολογιού σάς αρέσει, ένα είναι σίγουρο: Το αγαπημένο brand LE DOM συνεχίζει δυναμικά την συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και κοιτά κατάματα το μέλλον με πιο θετική και αισιόδοξη ματιά.

Για περισσότερα επισκεφθείτε: ledomwatches.com.