Η DUA LIPA, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ PUMA!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η DUA LIPA, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ PUMA!

H παγκόσμια pop super star Dua Lipa έχει πλέον επίσημα ενταχθεί στην οικογένεια της PUMA, αποτελώντας το πιο πρόσφατο γυναικείο πρόσωπο της εταιρείας! Η Dua θα συνεργαστεί με τη διάσημη αθλητική μάρκα για να εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο με την εμφάνισή της σε παγκόσμιες εκστρατείες, αλλά μέσω σημαντικών πρωτοβουλιών που έχει πολύ κοντά στην καρδιά της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την PUMA», δήλωσε η Dua Lipa. «Από τις πρόβες για τις εμφανίσεις μου μέχρι την πεζοπορία που κάνω στους λόφους, είναι σημαντικό να αισθάνομαι άνετα αλλά και να φαίνομαι ωραία. Έχω τόσες πολλές ιδέες για τα projects και για τις καμπάνιες στις οποίες θα συμμετάσχω και ανυπομονώ να τις πραγματοποιήσω όλες, παρέα με τη νέα οικογένειά μου στην PUMΑ. "

Η Dua Lipa και η PUMA μοιράζονται τις ίδιες αξίες της αποφασιστικότητας, της αυτοπεποίθησης, της χαράς και της γενναιότητας. Η Dua δεν είναι μόνο μια ισχυρή επιρροή για εκατομμύρια νέες γυναίκες, αλλά έχει επίσης προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σχετικά με τα θέματα της ισότητας των φύλων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το 2021 θα είναι η πρωταγωνίστρια της εκστρατείας «She Moves Us» της PUMA, εμπνέοντας τις γυναίκες να πετύχουν και να συνδεθούν μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Dua στην οικογένειά μας», δήλωσε ο Adam Petrick, Global Director of Brand Marketing της PUMA. «Μας ενέπνευσαν η δημιουργικότητά της, το πάθος, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ‘’μιλά’’ στη νεαρή γυναίκα. Αλλά το πιο σημαντικό, συγκινηθήκαμε από το ζήλο της να κλείσει το χάσμα των φύλων και ανυπομονούμε να την υποστηρίξουμε μέσω αρκετών πρωτοβουλιών που έχουμε σχεδιάσει από κοινού. Πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει υπέρ του δέοντος αυτό που αναζητά σήμερα ο καταναλωτής σε ένα πρότυπο. "

Η Dua Lipa έχει χτίσει μια εξαιρετική καριέρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Κυκλοφόρησε φέτος το Future Nostalgia, το Νο1 διπλό άλμπουμ της στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας παγκόσμια αναγνώριση. Με την κυκλοφορία του, το Future Nostalgia ήταν το άλμπουμ με το μεγαλύτερο streaming μέσα σε μια ημέρα από Βρετανίδα γυναίκα καλλιτέχνη παγκοσμίως στην ιστορία του Spotify και έχει μέχρι στιγμής πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια streams. Η Dua είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης στον κόσμο στο Spotify και είναι σήμερα η τρίτη πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης συνολικά με σχεδόν 60 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές. Το πιστοποιημένο κορυφαίο single "Don’t Start Now" είναι ήδη παγκόσμια επιτυχία με ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify και με τη νούμερο # 2 θέση στο Billboard Hot 100, χαρίζοντας στην pop star την κορυφαία στιγμή στην έως τώρα καριέρα της. Έγραψε ιστορία στα BRIT Awards το 2018, αποτελώντας την πρώτη γυναίκα καλλιτέχνη που πήρε πέντε υποψηφιότητες, με δύο νίκες (για το British

Breakthrough Act και για το British Female Solo Artist). Τέλος, έλαβε δύο βραβεία Grammy (για Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη και για Καλύτερη Ηχογράφηση) στις αρχές του 2019.

Η PUMA ξεκινά την πολυετή συνεργασία της με την Dua Lipa, χορηγώντας την εικονική της εμφάνιση στο virtual concert «Studio 2054» όπου και αυτή και οι χορευτές της θα φορούν PUMA.