Χάρη στα χρωματιστά links της Nomination έχω τέλειο στυλ (και υπέροχη διάθεση!)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρη στα χρωματιστά links της Nomination έχω τέλειο στυλ (και υπέροχη διάθεση!)

Αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε να νιώσουμε αισιόδοξοι, να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής, να χαρούμε, αφού μόνο έτσι ξέρουμε πως θα διαφυλάξουμε την ψυχική αλλά και σωματική μας υγεία. Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό; Να βάλουμε έξτρα χρώμα στην καθημερινότητά μας!

βραχιόλια χρωματιστά

Αυτό φροντίζω να κάνω κι εγώ, αντλώντας έμπνευση από αγαπημένα φωτεινά χρώματα που για μένα συμβολίζουν όμορφες στιγμές και συναισθήματα. Το πορτοκαλί, για παράδειγμα, μού θυμίζει το ηλιοβασίλεμα που πάντα με μαγεύει, το γαλάζιο μού φέρνει στον νου την θάλασσα και την ηρεμία της και το πράσινο (τι άλλο;) τους περιπάτους που κάνω παρέα με την κόρη μου στη φύση, κάθε φορά που θέλουμε να ξεφύγουμε από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

nomination βραχιόλια

Με αυτές τις εικόνες και αναμνήσεις διαλέγω τα αγαπημένα μου χρώματα μέσα από τις πολλές επιλογές που μου δίνει η Nomination. Ερωτεύομαι τα δεκάδες links με τις χρωματιστές πέτρες από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους (ζιργκόν, οπάλιο, φίλντισι κ.α.) και δημιουργώ το δικό μου βραχιόλι. Αυτοσχεδιάζω ανάλογα με τη διάθεσή μου, είτε με πέτρες που μπορούν να καλύπτουν ένα ολόκληρο link (σε σχήμα ορθογώνιο, στρογγυλό ή καρδιάς) είτε με διάφορους συνδυασμούς και links που παρουσιάζουν γράμματα, αστέρια, λουλούδια κλπ.

ανεξίτηλα βραχιόλια rist

Με αυτόν τον τρόπο διατηρώ τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μου σε εγρήγορση, ενώ έχω και τα δικά μου μοναδικά κοσμήματα, ώστε να δώσω προσωπικότητα (και αισιοδοξία) ακόμη και στις μονόχρωμες εμφανίσεις μου!

rist ελλάδα βραχιόλια

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr

nomination βραχιόλια ιταλία