Με τη Nomination η μόδα γίνεται ένα με τη φύση!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τη Nomination η μόδα γίνεται ένα με τη φύση!

Φίλες μου, η επαφή με τη φύση μάς δίνει αίσθηση ελευθερίας και άμεσης ευεξίας, μας φέρνει σε επαφή με τον εαυτό μας, τα συναισθήματα μας και το σώμα μας. Kι επειδή ως fashion editor έχω να πω πως η μόδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση, χάρη στα κοσμήματα της Nomination μπορώ να εκφράζω την αγάπη μου σε κάθετί που με περιβάλλει μέσα από links με σύμβολα ζώων και λουλουδιών...

βραχιόλια χρώμα

Για τον καθένα μας υπάρχει κάποιο στοιχείο της φύσης με το οποίο αισθανόμαστε συνδεδεμένοι. Ένα λουλούδι, ένα ουράνιο-τόξο, τα κύματα, μια βροχερή μέρα, αποτελούν όμορφες αναμνήσεις ή στιγμές που κρατάμε μέσα μας. Η αγάπη ακόμα που έχουμε για τα ζώα συνδέεται με σημαντικές πλευρές του χαρακτήρα μας και του συναισθηματικού μας κόσμου.

Με τη Nomination μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας βραχιόλι, με όλα εκείνα τα στοιχεία που μας εκφράζουν. Αν για παράδειγμα, έχουμε ένα σκυλάκι που αγαπάμε μπορούμε να βρούμε μέσα από τις επιλογές της Nomination εκείνο το link που μας το θυμίζει. Άλλα ζωάκια που μπορούμε να επιλέξουμε είναι γατάκια ψαράκια, πεταλούδες, κουνέλια, κύκνους, χελώνες, άλογα ή και πιο εξωτικά ζώα όπως πάντα, τουκάν, κοάλα, λάμα, φλαμίνγκος, ή ακόμη και προϊστορικους δεινόσαυρους.

βραχιόλια rist

Όσο για μένα που λατρεύω τα λουλούδια; Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Μπορώ να βρω μπονσάι ή λωτό που συμβολίζουν την εσωτερική αναζήτηση, το τριφύλλι για καλή τύχη, την καμέλια για κομψότητα ή ακόμη το φοινικόδεντρο ή τον funky ανανά.

nomination

Ανάλογα με το στυλ μας επιλέγουμε links από ασήμι, χρυσό ή ροζ χρυσό, ενώ το σμάλτο, οι πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, τα charms, δίνουν ζωντάνια και στυλ με κάθε κίνηση του χεριού.

rist nomination

Μάλιστα, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές θα κάνω δώρο στον εαυτό μου και στην κόρη μου τα νέα βραχιόλια της Nomination. Για εμένα διαλεξα links σε ασήμι και χρυσό για να ταιριάζουν με όλα μου τα ρούχα (εννοείται πως βρήκα σχέδια με σκυλάκι που μοιάζει με τον Τομυ μου), ενώ για την κόρη μου charms με το ουράνιο-τόξο, με το φεγγάρι, με αστεράκια αλλά και με το αγαπημένο της άλογο. Ανυπομονώ να τα φορέσουμε για να μας γεμίσουν με χαρά και θετική ενέργεια!

Super διαγωνισμός!

Για να κερδίσετε κι εσείς τα υπέροχα κοσμήματα Nomination, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας, όπου 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα βραχιολάκι λιανικής αξίας 80€. Τα steps που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

  • Follow τα @nominationitalyofficial, @risthellas και @youweekly.gr, στο Instagram
  • Kάνε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού, στο instagram @youweekly.gr, με tag 3 φίλες σας

    Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 07/12!!

Οι νικητές είναι:

nota_karagianni
fenia_bo
stamatiakampouri

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.