Η MISS POLYPLEXI παρουσιάζει τη νέα της συλλογή επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την υψηλή αισθητική του brand

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η MISS POLYPLEXI παρουσιάζει τη νέα της συλλογή επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την υψηλή αισθητική του brand

Έχοντας πλέον συμπληρώσει σχεδόν 4 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό και διεθνή χώρο της μόδας, η MISS POLYPLEXI διανύει την πιο ώριμη δημιουργικά περίοδο και για τη νέα της συλλογή, Φθινόπωρο- Χειμώνας 20/21, εμπνέεται από τη Νεοκλασική αρχιτεκτονική των διατηρητέων κτιρίων που συναντά κάποιος κάνοντας μια βόλτα στο όμορφο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι, πολλά από τα νέα σχέδια ενσωματώνουν για πρώτη φορά πλεκτά νεοκλασικά μοτίβα που γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα μέσα από τη χρωματική παλέτα που έχει επιλεγεί για τη νέα κολεξιόν. Μαλακά νήματα από virgin merino, και lana αγκαλιάζουν τους χρωματικούς τόνους του μπλε, του καφέ του ξύλου, του γλυκού μπεζ, αλλά και του ζεστού κίτρινου, χρώματα εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό τοπίο του κέντρου της πρωτεύουσας.

Από τη χρωματική παλέτα, δεν λείπουν φυσικά το μαύρο και το γκρι που αποτελούν πλέον πυλώνες κάθε συλλογής και τα βλέπουμε σε κλασικά και νέα σχέδια, όπως οι τσάντες Monaco και Ophelia.

POLYPLEXI

https://www.misspolyplexi.com/product/monaco-black-bubble-shoulder-cross-body-bag-with-gold- accessories

POLYPLEXI  τσάντες

https://www.misspolyplexi.com/product/ophelia-black-tote-bag/

Από τη νέα συλλογή, ξεχωρίζει η Antiquaria Tote Bag, πλεγμένη στο χέρι, με περίσσεια δεξιοτεχνία και φτιαγμένη από μαλακό νήμα η οποία θα γίνει η αγαπημένη σύντροφος των ζεστών χειμωνιάτικων παλτό. Τα πλεκτά μοτίβα στο μπροστινό και πίσω μέρος της τσάντας κλείνουν το μάτι στην παράδοση και την ξεχωρίζουν από όποιο άλλο σχέδιο μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η MISS POLYPLEXI.

Βρείτε την εδώ: https://www.misspolyplexi.com/product/antiquaria-multicolour-brown-tote-bag/

Στη νέα αυτή εντυπωσιακή συλλογή θα βρούμε μικρά και μεγάλα μεγέθη σε αρχετυπικά σχέδια που επιβεβαιώνουν τόσο την κομψότητα, αλλά και τη διαχρονικότητα του brand, που φέτος τον χειμώνα επισφραγίζει την αυθεντικότητα του πιο δυναμικά από ποτέ.

POLYPLEXI  νέα συλλογή

Δείτε το πρώτο μέρος της καμπάνιας της νέας κολεξιόν εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qSAGb-Ptqpo καθώς και το εντυπωσιακό catwalk με τα νέα σχέδια: https://www.youtube.com/watch?v=v0lC20hAI7Q τα οποία θα τα βρείτε τόσο στο e-shop της MISS POLYPLEXI https://www.misspolyplexi.com/shop/ όσο και στα social media:

Instagram: https://www.instagram.com/miss_polyplexi/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/misspolyplexi/