«Αυτό είναι το πιο αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ μου!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό είναι το πιο αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ μου!»

Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και στο ίδιο μοτίβο κινείται και η μόδα που κάθε λίγο και λιγάκι έχει να προτείνει νέες τάσεις και καινούργια trends. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η προσωπικότητα μας, τα «πιστεύω» και η μοναδικότητα μας. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το πως θα διατηρήσουμε την αυθεντικότητά μας, πάντα από στυλιστικής πλευράς.

Τα κοσμήματα αποτελούν τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της αντρικής μόδας. Έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την ιστορία σου ενώ ταυτόχρονα αφομοιώνονται αποτελεσματικά σε κάθε σύγχρονη στυλιστική τάση. Η σειρά βραχιολιών της Nomination σού προτείνει κοσμήματα εύκολα προσαρμόσιμα σε ό,τι θέλεις να πρεσβεύεις, καθώς μπορείς να «φοράς» πάνω σου links που συμβολίζουν τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, τα hobbies σου, τα αγαπημένα σου μέρη και τα στοιχεία που σε εκφράζουν. «Και πως γίνεται αυτό;», θα ρωτήσεις. Φυσικά με την καινοτομία των αποσπώμενων links της σειράς Composable, που σου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις και να διαφοροποιήσεις το βραχιόλι σου ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση ή τα ενδιαφέροντά σου τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η χρήση κοσμημάτων στην καθημερινότητά μας, αποπνέει μία αίσθηση του στυλ και δίνει σε κάθε άντρα μια αύρα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού – ιδίως­­ όταν τα κοσμήματα εξωτερικεύουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του! Κι επειδή η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει, το συγκεκριμένο βραχιόλι της Nomination δείχνει στους άλλους τις πιο γοητευτικές πλευρές του εαυτού σου με την πρώτη ματιά και συμβάλλει στο να γνωρίσουν τα στοιχεία που σε διαμορφώνουν.

Πολλοί άντρες διστάζουν να φορέσουν κοσμήματα, ενώ στην πραγματικότητα το κόσμημα αποτελεί πλέον την ψυχή της ανδρικής άποψης και μόδας. Ένα βραχιόλι, μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα casual look και να αναδείξει το προσωπικό στυλ του καθένα μας. Μην ξεχνάμε ότι ο τρόπος που ντυνόμαστε, εκφράζει την ιδιοσυγκρασία μας! Η δημιουργία λοιπόν ενός βραχιολιού που διαμορφώνεται μαζί με σένα στο πέρασμα του χρόνου είναι το μυστικό ενός διαχρονικού κοσμήματος.

nomination ιταλικά

Υπάρχουν unisex και αντρικά links σε όλες τις κατηγορίες χρωμάτων για να μπορείς να παίξεις με το χρώμα και να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου. Από ultra fashionable συνδυασμούς, μέχρι casual επιλογές που θα ταιριάξουν με οποιοδήποτε στυλ πρεσβεύεις και νιώθεις άνετα!

Ωστόσο, εάν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των αντρών που «φοβούνται» να φορέσουν κοσμήματα, έρχομαι να προσθέσω πως το κόσμημα στην ιστορία της αντρικής μόδας, πάντα προσέδιδε κύρος με μία εκλεπτυσμένη πινελιά, παρέχοντας στους άντρες σε υψηλά αξιώματα το απαραίτητο status. Αποτέλεσμα; Να ακούγονται οι απόψεις τους και να γίνονται σεβαστοί από το κοινό τους. Συνοπτικά, ένα κόσμημα (πόσο μάλλον εξατομικευμένο σαν τα βραχιόλια της Nomination), θα αναβαθμίσει το look σου και θα σου προσδώσει μία classy αίσθηση που όλοι έχουμε ανάγκη.

rist ιταλικά βραχιόλια

Τέλος, να σημειώσω πως το υλικό του βραχιολιού, σού εξασφαλίζει ασφάλεια και ανθεκτικότητα, αφού το άφθαρτο ανοξείδωτο ατσάλι ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Το βραχιόλι Nomination είναι ο καθρέφτης σου, το πιο αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου!

Τέλειο giveaway!

Τώρα μπορείς να κερδίσεις κι εσύ τα απίθανα βραχιόλια της Nomination, αφού ύστερα από κλήρωση τρεις νικητές θα λάβουν δώρο ένα βραχιολάκι λιανικής αξίας 80€. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα παρακάτω:

• Follow τα @nominationitalyofficial , @risthellas και @youweekly.gr στο Instagram

• Kάντε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram του @youweekly.gr με tag 3 φίλες σας

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 18/12!!

Οι νικητές είναι:

aggeliki_koutounidou
gianna_christakh
dianakater4379

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.

@nominationitalyofficial @risthellas #NominationItaly #OneformeOneforyou #Composable