Xmas style: Απόκτησε τα πιο όμορφα κομμάτια για τις γιορτές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Xmas style: Απόκτησε τα πιο όμορφα κομμάτια για τις γιορτές

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε αλλιώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε τις πιο τέλειες αγορές για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους.

Φέτος, κόντρα στις συνθήκες λέμε «όχι» σε ότιδήποτε χαλάει τη διάθεσή μας και επιμένουμε να κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας στο favela.gr ένα από τα μεγαλύτερα online stores στην Ελλάδα! Εδώ βρίσκουμε γυναικεία, αντρικά, παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμα brands πάντα με ασύγκριτη ποιότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Για τις βόλτες μας στην πόλη αλλά και τις loungewear εμφανίσεις μας κάνουμε δικά μας όλα τα αγαπημένα must-have κομμάτια των celebrities, γυναικεία παπούτσια, γυναικεία ρούχα, μπότες, αξεσουάρ και όλα αυτά σε χριστουγεννιάτικες προσφορές έως και -60%.

Από το online shop ξεχωρίσαμε άνετα αλλά και sexy φορέματα, τοπ, μπλούζες που μπορούμε να συνδυάσουμε με όλα μας τα outfits, αλλά και ψηλόμεσα παντελόνια που θα τα δοκιμάσουμε με άνετα τοπ, φούτερ ή πουκάμισα για κάθε ώρα!

Ερωτευτήκαμε super θηλυκές γόβες, booties και μπότες που αναβαθμίζουν τα looks μας, αφού τα συνδυάζουμε ιδανικά με midi ή maxi φούστες ή hippie floral φορέματα για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Την καρδιά μας κλέβουν τα sneakers αλλά και οι combat boots που ταιριάζουν ιδανικά με rock ή utility outfits αλλά και το αγαπημένο μας τζιν.

Τέλος για τις ώρες που περνάμε στο σπίτι αλλά θέλουμε να είμαστε και chic επιλέγουμε τα πιο τέλεια κομμάτια και τα παραλαμβάνουμε μέσω της υπηρεσίας click away, από τα καταστήματα στο Κολωνάκι και στον Αγ. Δημήτριο! Για να είμαστε άνετες, ζεστές και stylish κάθε στιγμή στον καναπέ, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι funky χνουδωτές ρόμπες και joggers.

Favela φόρμα

Γυναικείο Jacket Juicy Couture - Tanya

Favela ρόμπα

Γυναικεία Ρόμπα Loungeable - Leopard

Favela ροζ φόρεμα

Γυναικείο Φόρεμα Glamorous

Favella καφέ μπότες

Γυναικείες Μπότες Favela

Favella μαύρες μπότες

Γυναικείες Μπότες Favela

Favella μποτάκια

Γυναικεία Μποτάκια Favela

Favela λευκά sneakers

Γυναικεία Sneakers Windsor Smith - Craze Le

Favela κόκκινο φόρεμα

Γυναικείο Φόρεμα Minkpink - Amelda Mini

Favela μαύρη μπλούζα

Γυναικεία Μπλούζα Minkpink - Dreamland

Favela κολάν

Γυναικείο Παντελόνι Juicy Couture - Charlotte

Favella μαύρα sneakers

Γυναικεία Sneakers Windsor Smith - Carte

 Favela γόβες

Γυναικείες Γόβες Jeffrey Campbell - Lure-Mth

Favela ψηλές μπότες

Γυναικείες Μπότες Jeffrey Campbell - Bridle

Favela αβρυλάκια

Γυναικείες Μπότες Jeffrey Campbell - Arkin