Τα κοσμήματα που μιλούν στην καρδιά μας και τα Χριστούγεννα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα κοσμήματα που μιλούν στην καρδιά μας και τα Χριστούγεννα!

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έχει φτάσει! Τα Χριστούγεννα αναμφίβολα είναι πάντα γεμάτα αισιοδοξία και πάνω από όλα ελπίδα και φέτος έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να νιώσουμε ευτυχισμένοι!

Εμείς λοιπόν ερχόμαστε να σου βρούμε την λύση για φέτος τα Χριστούγεννα. Το δημιουργικό άγχος για την αναζήτηση του τέλειου δώρου είναι προφανώς εποικοδομητικό αλλά είμαστε σίγουροι ότι σου έχουμε την ευκαιρία που περίμενες.

rist ιταλικά βραχιόλια

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο οφείλει να είναι κάτι μοναδικό, όπως και τα βραχιόλια της σειράς Nomination! Δημιουργώντας το προσωπικό σου βραχιόλι μέσω της Nomination μπορείς να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις αναμνήσεις σας, τα πράγματα που σας ενώνουν, τα χόμπι ή ακόμα και τα ταξίδια σας. Η πρωτότυπη ιδέα των εναλλασσόμενων συνδέσμων (links) για την δημιουργία μοναδικών βραχιολιών, που εκφράζουν και αποτυπώνουν συναισθήματα και εικόνες, είναι το κατάλληλο δώρο για κάθε περίσταση, πόσο μάλλον φέτος τις γιορτές.

Η σειρά ανταποκρίνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδάκια και ανάλογα με το στυλ του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελείται από 5 διαφορετικά χρώματα βάσης και δεκάδες διαφορετικά χρώματα στοιχείων-charms, κάνοντας το μοναδικό όχι μόνο από πλευράς... σημασίας αλλά και από κατασκευής. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό design, που καλύπτει μεγάλο φάσμα προτιμήσεων, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

rist βραχιόλια

Αποτελεί ένα πρωτότυπο αξεσουάρ μόδας, ένα λαμπερό κόσμημα με πολύτιμα, ανθεκτικά υλικά που μένει αναλλοίωτο στον χρόνο και στις καρδιές μας. Κάθε Χριστούγεννα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, αναβιώνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στιγμές, καταστάσεις και συναισθήματα που μοιραστήκαμε. Σκέψου λοιπόν όλα αυτά και ακόμα περισσότερα να μείνουν για πάντα αποτυπωμένα σε ένα μοναδικό αξεσουάρ που μπορούμε να φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου.

nomination rist

Το εύρος τιμών είναι μεγάλο και η τιμή είναι προσιτή για τον καθένα. Αυτό γίνεται γιατί τα σχέδια διαφοροποιούνται από πιο minimal σε πιο περίπλοκα και αποτελούνται άλλοτε μόνο από ανοξείδωτο ατσάλι και άλλοτε από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Προσιτά για τον καθένα που θέλει να πρωτοτυπήσει και να χαράξει στην μνήμη και στην καρδιά του αγαπημένου του, τις στιγμές τους, με έναν έξυπνο, μα πάνω από όλα διαφορετικά μοναδικό τρόπο.

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.