Δημιούργησε τη δική σου χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Σούπερ giveaway!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημιούργησε τη δική σου χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Για τους περισσότερους από εμάς, τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Οι εικόνες και οι αναμνήσεις που δημιουργεί αυτή η γιορτή, μένουν για πάντα ανεξίτηλες στην ψυχή μας. Η λάμψη ,οι μυρωδιές , τα συναισθήματα και η ζεστασιά των Χριστουγέννων μάς δημιουργούν μία απίστευτα θετική διάθεση γεμάτη όνειρα και ελπίδα για το μέλλον. Και φυσικά η πιο όμορφη στιγμή είναι όταν όλοι οι αγαπημένοι μου ανοίγουν τα δώρα τους. Στιγμές αγάπης και θαλπωρής με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και όχι μόνο.

rist ιταλικά βραχιόλια

Φέτος που όλοι βιώνουμε μία διαφορετική πραγματικότητα, αποφάσισα να δημιουργήσω μια θετική αύρα, ένα «μαγικό» πέπλο προστασίας γύρω από την οικογένεια μου όχι μόνο όσον αφορά τη σωματική μας υγεία, αλλά και την ψυχική μας ευφορία. Όταν ψυχικά είμαστε δυνατοί, αυτόματα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα κάθε δυσκολία, οπότε η μαγεία των Χριστουγέννων γίνεται μια μοναδική ευκαιρία για να κάνω την καθημερινότητα πιο ευχάριστη!

Τι έκανα λοιπόν; Στόλισα το σπίτι μου με περισσότερη λάμψη και αποφάσισα να γίνω πιο δημιουργική, για να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι φέτος δεν θα βρεθώ με όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους όπως κάθε χρόνο.

Αποφάσισα η φετινή ανταλλαγή δώρων να γίνει μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα με τη μέθοδο του click away. Και επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η φετινή λάμψη των Χριστουγέννων, διάλεξα όμορφα ρούχα αλλά και τα πιο λαμπερά στοιχεία για να ανανεώσω τα βραχιόλια της Nomination που φοράμε όλη η οικογένεια καθημερινά.

nomination βραχιόλια ιταλία

Links με ημιπολύτιμες λαμπερές πέτρες που ταιριάζουν σε εμένα ,στην κόρη μου και τον άντρα μου και που συνδέονται με το φως και τη θετική διάθεση που είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η δοκιμασία της πανδημίας... Τα βραχιόλια της Nomination, άλλωστε, πάντα μας βοηθούν να θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές μας και δίνουν το προσωπικό μας στυλ σε κάθε εμφάνιση.

nomination βραχιόλια

rist nomination

Προτείνω και σε εσάς να επιλέξετε ότι πιο λαμπερό μέσα από τις άπειρες επιλογές στα links της Nomination και να δημιουργήσετε βραχιόλια για τους δικούς σας που θα τους κάνουν να νιώσουν μοναδικοί και πιο δυνατοί!

Τέλειο giveaway!

Τώρα μπορείς να κερδίσεις κι εσύ τα απίθανα βραχιόλια της Nomination, αφού ύστερα από κλήρωση τρεις νικητές θα λάβουν δώρο ένα βραχιολάκι λιανικής αξίας 80€. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα παρακάτω:

• Follow τα @nominationitalyofficial , @risthellas και @youweekly.gr στο Instagram

• Kάντε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram του @youweekly.gr με tag 3 φίλες σας

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 31/12!!

Οι νικητές είναι:

cdfroudaki
zoi_evangelia
glukolia

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.