Ανακάλυψε τα πιο στιλάτα γυναικεία νεανικά ρούχα που θα φορέσεις μέσα και έξω από το σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακάλυψε τα πιο στιλάτα γυναικεία νεανικά ρούχα που θα φορέσεις μέσα και έξω από το σπίτι!

Η μόδα είναι η ζωή μας! Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει αρκετά συχνά τόσο το μυαλό όσο και την εμφάνισή της. Δε λέει όχι στους πειραματισμούς με μοντέρνα γυναικεία ρούχα αλλά δεν ακολουθεί τυφλά κάθε νέα μόδα που εμφανίζεται. Ενημερώνεται τακτικά και επιλέγει με βάση το προσωπικό της γούστο και στιλ, ανάλογα την περίσταση αλλά και τη διάθεση.

Μπορεί οι νέες συνθήκες στη ζωή μας να έχουν αλλάξει την καθημερινότητα για πολλές γυναίκες, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αμελήσουμε τον εαυτό μας. Οι επιλογές και τα trends στα γυναικεία νεανικά ρούχα προσαρμόζονται πλέον στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, για μέσα αλλά και έξω από το σπίτι!

Αν θέλεις να μάθεις για τις πιο στιλάτες προτάσεις σε ρούχα για να φορέσεις όταν εργάζεσαι από το σπίτι, για τα ψώνια στην αγορά αλλά και για τη βόλτα σου, διάβασε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές της Amelies!

Κράτα το κρύο μακριά με πλεκτά

Το κρύο του χειμώνα είναι ακόμη εδώ και εσύ θα πρέπει να είσαι ανάλογα εξοπλισμένη. Τα γυναικεία πλεκτά είναι πάντοτε η καλύτερη λύση, αφού η σύνθεσή τους μπορεί να εξυπηρετήσει τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και το γούστο σου. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικείες πλεκτές μπλούζες για να αναδείξουν το στιλ σου, τη διάθεσή σου ή απλά για να κρατήσουν το κρύο μακριά.

Σε κλασικά αλλά και πιο έντονα χρώματα, μονόχρωμη αλλά και δίχρωμη σύνθεση, με ποικιλία στη λαιμόκοψη για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Αν πάλι θέλεις να μην είναι εκτεθειμένος ο λαιμός σου, τα γυναικεία ζιβάγκο είναι η καλύτερη λύση. Για τις χειμερινές σου βόλτες αλλά και για το σπίτι, δίπλα στο τζάκι σε μια cozy και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Υιοθέτησε ένα πιο αθλητικό στιλ

Μπορεί τα πλεκτά να προτείνονται για ζεστασιά και στιλ, οι μακρυμάνικες μπλούζες όμως ενδείκνυνται για περισσότερες δραστηριότητες. Πιο ελαφριές αλλά εξίσου ζεστές, μπορούν να σου προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, ακόμα και όταν θέλεις να αθληθείς. Για ασκήσεις στο σπίτι ή ακόμα και για τρέξιμο στην παραλία, οι μακρυμάνικες μπλούζες είναι ιδανικές.

amelie μόδα

Μια υπέροχη εναλλακτική επιλογή είναι και οι γυναικείες φούτερ. Πιο φαρδιά ρούχα αλλά εξαιρετικά για συνδυασμούς που θα σε κρατήσουν ζεστή σε κάθε περίσταση. Μπορείς πάντοτε να τα συνδυάσεις με τα αντίστοιχα παντελόνια φούτερ για πιο chic και αέρινα outfits.

amelie ρουχισμός

Συνδύασε τα τοπ με ανάλογα παντελόνια

Μπορεί να λατρεύεις το τζιν σου και όχι άδικα, όμως υπάρχουν εξίσου στιλάτα και κομψά παντελόνια για να ταιριάξεις στο ντύσιμό σου. Όπως τα υφασμάτινα γυναικεία παντελόνια, τα οποία μπορείς να βρεις σε σχέδια πιο θηλυκά και κολακευτικά για να φορέσεις μέσα στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό.

amelie παντελόνια

Ποιο είναι καλύτερο; Αν θα έπρεπε να επιλέξεις με βάση το σωματότυπο σου, τα ψηλόμεσα παντελόνια πρέπει να βρίσκονται ψηλά στη λίστα σου. Ένα σχέδιο που επανέρχεται συχνά στις τάσεις της μόδας και δικαιολογημένα, αφού ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

μόδα ρουχισμός

Θέλεις κάτι που να αναδεικνύει το γυμνασμένο σου σώμα; Τότε μην πεις όχι στα παντελόνια δερματίνης! Μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις με διάφορα υποδήματα, όπως sneakers, μοκασίνια ή γόβες και να μεταμορφώσεις θεαματικά το look σου.

Πρόσθεσε fashion items για έξτρα ζεστασιά και στιλ

Επειδή δε θα είναι όλες οι μέρες φωτεινές και το κρύο σίγουρα τσουχτερό, θα χρειαστείς ένα κομμάτι ένδυσης για επιπλέον προστασία. Για να βγεις από το σπίτι και να κυκλοφορήσεις, με άλλον αέρα και attitude.

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι με φινέτσα και διαχρονικές λεπτομέρειες, τα παλτό είναι η καλύτερη επιλογή. Με κουμπιά, φερμουάρ ή με ζώνη, αλλά και με ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο γούστο σου. Ένα ανοιχτόχρωμο καμηλό παλτό γυναικείο θα φωτίσει σίγουρα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ενώ θα ενισχύσει την ελκυστική και σίγουρα εντυπωσιακή εικόνα σου. Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο safe, ένα μαύρο γυναικείο παλτό μπορεί να ταιριάξει με κάθε ρούχο και συνδυασμό, ενώ είναι πάντα in fashion.

amelies παλτό

Όμως, για τις πιο απλές και αθλητικές εμφανίσεις, τα παλτό δεν ταιριάζουν. Η καλύτερη λύση βρίσκεται στα χειμωνιάτικα γυναικεία μπουφάν, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις δύσκολες συνθήκες. Ιδανικές επιλογές; Με κουκούλα για την προστασία από τις βροχές και το κρύο, με γουνάκι για μεγαλύτερη αίσθηση ζεστασιάς, ή ακόμα και γυναικεία μπουφάν puffer που δεν αφήνουν το κρύο να περάσει για να είσαι πάντοτε μέσα στη μόδα.

amelie μπουφάν

Ποιος είπε ότι στιλ και προστασία δεν πάνε μαζί; Στην Amelies θα βρεις τα πιο στιλάτα γυναικεία ρούχα για εντός και εκτός σπιτιού σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή με μοδάτες επιλογές που θα σε συνοδέψουν αυτή τη χρονιά μέχρι να υποδεχθούμε πιο ζεστές μέρες!